39-ik hétben lévő kismamák hogy érzitek magatokat?

Szia!
Viszonylag jól vagyok, de már a fekvés elég nehéz, mert itt nyom,ott nyom,nekem a fiam a jobb oldalamon van és én csak azon tudok aludni,de mindig azon parázok nehogy össze nyomjam Őt, de tudom, hogy ez nem lehetséges, de bennem van.
Most nem fáj semmim,de a lábam már nehezen bírja a súlyt, pedig nem is híztam sokat 12kg-ot. Szerdára vagyok kiírva hát kíváncsi leszek és vagyok már a kicsire. Hol fogsz szülni?

de jo nektek kedves kismamik!kivanom hogy a babatok egeszseges es nem utolso sorban, konnyu, turheto szulest.
UDV.17 hetes kismami

Szia!
Én 18-ra vagyok kiírva és a Bajcsyban fogok szülni. Az alvás nekem is már kényelmetlen dagad a lábam a nyákdugó múlt héten vasárnap ment el. Én is arra gondolok hogy bármikor meg indulhatnak a fájások és mehetünk a kórházba. Félek a szüléstől de úgy vagyok vele hogy egyszer majd csak el múlnak a fájások az a fontos hogy egészséges legyen a kislányunk. A párom is bent lesz.:-) Épp most készülök sterilízálni a mellszívót. Már minden össze van készítve.
Gyors, könnyű szülést, és sok boldogságot kívánok! :-)
Judit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!