Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik akinek második...

Kismamik akinek második terhesség kis korkülönbséggel normális ez az érzés vagy depis leszek?

Figyelt kérdés

23 hetes vagyok, van egy 1,5 évesem, és már most teljesen ki vagyok készülve attól, hogy nem leszek vele 3-v4 napot, többször nem tudok emiatt éjjel aludni agyalok állandóan, ha éjjel felkel, fél órát szorongatom elmondom neki mi lesz, aztán elkezdek bőgni, hogyan fogom bírni.

Amúgy nagyon várom már a kicsit csak már szeretnék vele és a naggyal itthon lenni.

2011. máj. 2. 08:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szia én a 3.babámat várom lányom szep.-ben lesz négy fiam juli-ban lesz 2 mire szülni megyek pont a szülinapjára vagyok kiirva egy kicsit rosz lesz az elsö két napot utána megnyugszol legalábbis velem igy volt
2011. máj. 5. 05:22
 12/13 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm:)

Remélem nem viseli majd meg nagyon, én meg majd túlélem valahogy aztán meg jól elkényeztetem a kis drágám:)

2011. máj. 5. 13:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Jó olvasni, hogy nem vagyok egyedül ezekkel a vacak érzésekkel. 39 hetes vagyok, hétfőn fekszem be, kedden szülök, a fiam 20 hónapos. Mamát imádja, ő jön hozzánk lakni, hogy apának is legyen szabadideje a kórház és a fiam mellett. Nagyon félek ezektől a napoktól, de amikor mama itt van és én dolgozom, látom a fiamon, hogy nagyon jól érzi magát. Igyekszem vidáman beszélni a következő hét történéseiről, hátha őt is feldobja. És valószínűleg én sokkal nehezebben fogom viselni, mint ő. De akkor is... igyekszem az új babára koncentrálni. Kitartást.
2011. máj. 5. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.