Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szules elotti insomnia?

Szules elotti insomnia?

Figyelt kérdés
Majus 7re vagyunk kiirva es ugy 2 napja nem hogy neha felkelek,hanem hosszu orakig nem alszom,ma ejjel 3ota nem birok aludni pedig hulla vagyok mert elozo ejjel sem ment az alvas.Ti voltatok igy?Mindenki mondja pihenjek,na dehat ha nem megy?Nem is tudom mi erre az orvossag...a szules valoszinu!
2011. máj. 2. 08:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy kellemetlen, ha nam tudsz aludni, de szerintem szerencsésnek mondhatod magad, hogy csak most, egy héttel szülés előtt van ilyen panaszod. Sokan már hónapokkal előbb küzdenek álmatlansággal a terhesség alatt.

Azt olvastam, hogy ez hormonális elsősorban, így készül a szervezet az éjszakázásokra.

Én 34 hetes vagyok, és kb. két hónapja nem alszom jól. Ez azt jelenti, hogy kb. 1,5-2 óránként ébredek éjjel, ill. éjjel 2 és 4 között nem alszom egyáltalán. Mostanra belenyugodtam, fogok egy könyvet, iszom egy pohár tejet, aztán visszamegyek az ágyba. Idegesen forgolódni a legrosszabb!

Neked már csak pár nap, úgyhogy ezt mindenképp ki fogod bírni, aztán majd más miatt nem alszol... fel a fejjel, rengetegen küzdünk ezzel! Szép szülést neked!

2011. máj. 2. 12:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a szülés előtti éjszakákat töltöttem álmatlanul, így elég fáradtan mentem szülni. Aludtam volna, de hát "járt az agyam", ahogy mások írták :)

A szülés után sem tudtam aludni, mert akkor meg még friss volt az élmény, meg a gyógyszerek, stb. Tőlem elvitték éjszakára a fiamat, akkor meg azért voltam nyugtalan, felkeltem és kerestem, hogy hol van... megváltás volt, mikor hazajöhettünk :)

2011. máj. 2. 22:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.Igen tudom milyen amikor az ujszulott nincs melletted es azert nem alszol.Kisfiam 1 ejjel megfigyeles alatt volt.Az elso terhessegem alatt en vegig nem aludtam jol,most a masodiknal inkabb a vege fele.A kisfiam meg ejjel 1x kel,szoval ha nincs fent tudok aludni.Eddig...mostmar sehogy sem jo,jar az agyam stb stb.Mar nem sok van hatra.... :))
2011. máj. 3. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!