Tágulhat a szeméremcsont 19 hetesen? Normális már ennyi idősen? Én eddig úgy gondoltam, majd csak a vége felé fog.
Szia!
19 hetesen már nekem is javában tágult. Most 24 hetes vagyok és ma reggel is erre ébredtem, hogy fáj a csontom. Hetente kb. 2-3 napot fájdogál, aztán elmúlik. :o)
Köszönöm a válaszokat!
A második válaszolónak: azt hogy a méhszájam nyílna, azt meg hogy érezném??? A szeméremcsontomat érzem a szeméremcsont alatt. Ennél jobban nem tudom megfogalmazni.
Szia, itt szinten egy sorstars, es nekem is mindenki azt mondogatja csupan, hogy lesz ennel rosszabb, bizony ez most mar a szülesig igy lesz stb... Tehat normalis a jelenseg, habar en is ugy hittem, hogy az utolso hetekben fogom csak megerezni ezt a fajta tünetet. Raadasul nekem a masodik babam, ezert plane csodalkoztam ezen, ugy sejtettem, hogy mar van egy kis "alagut"... amit jarhatova tett az elso gyermekem... Ezekszerint megint tevedtem. Vagy ?
Bocs, hogy a te topikodba belekerdeztem, de ha mar adott a tema, miert ne jarjuk körül... Köszi elöre is, szep napot mindenkinek.
egy 19 hetes kismamusz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!