Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez a pocak már...

Szerintetek ez a pocak már leszállt?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 1. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igazán. Olyan határeset.

Ez hány hetes pocak?

Olyan 36-nak néz ki.

2011. máj. 1. 14:24
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem nem!

de te tudod,hogy látsz-e változást..

2011. máj. 1. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Ranezesre nem. De tenyleg te tudod.

En az elso gyereknel hatarozottan ereztem, mert az aranyerem is kijott miutan leszallt a pocakom es beekelodott a fiam feje (37 hetesen).

A masodik gyereknel vegig lent volt a pocakom, 38 hetesen meg lejjebb csuszott, erre egy hettel kesobb a szuloszoban szolt a doki, hogy egyaltalan nincs beekelodve a babam feje...

2011. máj. 1. 15:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi!Hát,azért is kérdeztem,mert bizonytalan vagyok,és hogy mások hogyan látják.A 22 héttől fejvégűben van,most vagyunk 37+2 hetesek.Találtam egy képet leszállt pocakról,na az enyém még tényleg nem olyan.Csak ma ment a hasam és fáj a derekam egész nap,gondolom kezdődnek a jóslók.Ha leszáll a pocak akkor észre fogom venni?Vagy nem is törvényszerű,lehet hogy csak szülés napján megy majd lejjebb?
2011. máj. 1. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:

még nem, látszik, a köldöködhöz mérve, hogy felül is nagyon gömbölyödik

azt mondják, majd akkor ha a melled és a hasad közé be tudod tenni a tenyered

2011. máj. 1. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Masodik valaszolo vagyok.

Nem torvenyszeru, hogy sokkal szules elott leszall. Elso gyereknel altalaban leszokott, vagyis inkabb gyakrabban a jo kifejezes, de akkor sem mindig.

Masodik gyereknel nalunk pl ugy volt, hogy tenyleg azt hittem, hogy leszallt a hasam, beekelodott a gyerek feje. Megindult a "vajudas", de eszre sem vettem, mert csak kemenyedeseim voltak, viszont rendszeresek. Egesz nap ez ment, de semmi sem fajt. Este azert rakerdeztem a dokinal es ugyeletben volt, megkert, hogy menjek be. Hat, kiderult, hogy mar 3 ujjnyira nyitva volt a mehszaj, de amig beertunk a korhazba minden leallt. Es akkor mondta, hogy nincs beekelodve a feje, nem szallt le meg rendesen a pocakom.

Ezert kaptunk 3 napot. Semmi, azaz semmi sem tortetn, 3 nap utan inditottak a szulest, kb egy orat vajudtam es a fiam feje csak akkor szallt le rendesen amikor mar kitolas volt.

2011. máj. 1. 15:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem 2 lányom van és egyiknél sem szállt le volt barátnőm akinek 5 héttel szülés előtt lejjebb ment..ugyhogy ez nem mérvadó.ez sajna olyan mint a nyákdugo..attol hogy elmegy még lehet benned heteket a baba
2011. máj. 1. 19:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek a hasznos válaszokat!
2011. máj. 2. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!