Szerintem nem igazán. Olyan határeset.
Ez hány hetes pocak?
Olyan 36-nak néz ki.
szerintem nem!
de te tudod,hogy látsz-e változást..
Ranezesre nem. De tenyleg te tudod.
En az elso gyereknel hatarozottan ereztem, mert az aranyerem is kijott miutan leszallt a pocakom es beekelodott a fiam feje (37 hetesen).
A masodik gyereknel vegig lent volt a pocakom, 38 hetesen meg lejjebb csuszott, erre egy hettel kesobb a szuloszoban szolt a doki, hogy egyaltalan nincs beekelodve a babam feje...
még nem, látszik, a köldöködhöz mérve, hogy felül is nagyon gömbölyödik
azt mondják, majd akkor ha a melled és a hasad közé be tudod tenni a tenyered
Masodik valaszolo vagyok.
Nem torvenyszeru, hogy sokkal szules elott leszall. Elso gyereknel altalaban leszokott, vagyis inkabb gyakrabban a jo kifejezes, de akkor sem mindig.
Masodik gyereknel nalunk pl ugy volt, hogy tenyleg azt hittem, hogy leszallt a hasam, beekelodott a gyerek feje. Megindult a "vajudas", de eszre sem vettem, mert csak kemenyedeseim voltak, viszont rendszeresek. Egesz nap ez ment, de semmi sem fajt. Este azert rakerdeztem a dokinal es ugyeletben volt, megkert, hogy menjek be. Hat, kiderult, hogy mar 3 ujjnyira nyitva volt a mehszaj, de amig beertunk a korhazba minden leallt. Es akkor mondta, hogy nincs beekelodve a feje, nem szallt le meg rendesen a pocakom.
Ezert kaptunk 3 napot. Semmi, azaz semmi sem tortetn, 3 nap utan inditottak a szulest, kb egy orat vajudtam es a fiam feje csak akkor szallt le rendesen amikor mar kitolas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!