Hogyan lehet megállapítani pontosan, hogy leszállt-e a pocak? Tudom, hogy valahogy el kell férnie a tenyeremnek a mellem és a pocakom között, de pontosan hogyan?
Le tudná ezt írni valaki egyértelműen?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Pont úgy,ahogy Te azt leírtad! A melled alatt a hüvelyk újj,a kisújj pedig a pocid felett. Ha nem fér be,akkor még nem szállt le. Ha befér,akkor leszállt.
Így már érthető?
:)
Én nem látom,hogy lent lenne. Bár az se biztos, hogy jelentene valamit. Nekem pl. elejétől lent van. Most is simán befér a kezem, és zárva vagyok, doki sem mondott semmit, hogy ezért előbb lenne valami. Sőt az előző két terhességemnél is lent volt a hasam, és mindkettővel ráhúztam.
Pont ma mondta egy ismerősöm a tesómnak, hogy látott és annyira lent van a hasam, hogy biztos megfogok már szülni. Még jó, hogy pont ma voltam dokinál, és rendben talált. :-)
Könnyű szülést!
33 km
Nekem annó a védőnő mondta,hogy leszállt,talán 35 -36 hetesen,holott sehol semmi. Amikor beindult a szülés 40+3 hetesen,akkor sem vettem észre,hogy lejebb ment volna a pocim. A másodiknál az utolsó napon határozottan lennt volt,tükör nélkül is észrevettem,"kézrátétellel" és másnap reggel megszületett a kicsi.
Ami a képet illeti, jobb lett volna,ha több látszik,de talán így is biszton állíthatom, hogy még bőven van időd, még nincs lennt. :))
Az első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!