Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetesen hordjak már kismami...

20 hetesen hordjak már kismamis nadrágot?

Figyelt kérdés
Már szorítanak a nadrágjaim. Nem kényelmes. Nem túl nagy még a pocakom, de most nekiállt nőni. Nem szeretném, ha túl szorosan tartanám a kis bébimet. Nem ismerem a kismamás nadrágokat. Ha most veszek, akkor azt végig tudom hordani? Vagy ilyen méretezésben is vannak különbségek?
2009. márc. 7. 12:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 18hetesen már vettem kismamanadrágot, nem volt még nagy pocakom, de nekem sem volt kényelmes már a nadrágaim. nagyon kényelmes viselet, és sokáig tudod hordani, mert a pocakrésznél lehet állitani. Boldog Babavárást! Üdv:32hetes
2009. márc. 7. 12:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én szinte baz elejétől kezdve hordok! 17 vagyok! Rám sem jönne más! Pedig csak 2kgot híztam eddig! De a pocim nől rendesen! Ezért kell! Nyugodtan járj abba!:)
2009. márc. 7. 12:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
2.vagyok! Az is egy jó megoldás ha varratsz egy régi nacidra betétet! Leveszik a derék részét és varrnak rá rugalmas anyagot! Ami majd idomul a picidhoz! Így olcsóbban kijössz! Egy kismama gatyó 7-10 ezer ft közt van!
2009. márc. 7. 12:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, kismama gatyóból is van sokféle, van amelyik pocaktartós (nekem ez vált be) ezt fel tudod húzni a pocakodra, és lehet állítani, szóval végig tudod hordani. Van a másik fajta, ami pocak alatti megoldású, nekem az nem volt kényelmes, de barátnőm csak olyat hord, mert ő meg nem tudja elviselni a pocakján. Kényelmes még a kantáros, ezekből nagyon tutikat lehet venni, én szinte az összes kismama rucimat használtan vettem, teszveszen-vaterán, vagy barátnőktől, így anyagilag se volt sok (kantáros farmer=800ft, kismama gatyó+tunika:3000 Ft)
2009. márc. 7. 13:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Én még az elején vettem 2 kismamanadrágot és egész végig kitartott, keddre vagyok kiírva. Szerintem nyugodtan vehetsz ha drasztikusan nem hízol a csípőd végig belefér az állítható övrészbe a pocakodon lévő pamut anyag meg nyúlik ahogy a pocakod nől.
2009. márc. 7. 14:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Én 16 hetesen már azon gondolkodom, hogy veszek egyet, turiban már vettem de azok még nagyok, de az eddigi gatyáim na ne is beszéljünk róla begombolni nem tudom így meg leesik... gondot jelent a melegítőt lecserélni ha megyek valahová...:)
2009. márc. 7. 15:10
 7/9 anonim ***** válasza:
57%
Én már a 15. héten vettem egyet, mert ülő munkánál cikis volt a régi naci. Átmeneti megoldást nyújthat, ha a régi farmernacidat kigombolod, egy befőttes gumit átfűzöl a gomlyukon és vissza akasztod a gombra. Ha tunikát veszel fölé, egyáltalán nem látszik.
2009. márc. 7. 18:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon korán elkezdtem hordani, mert borzasztóan kényelmetlenek voltam a napijaim. Kaptam 2 kismamanadrágot, amik főleg a kisebb pocinak valók és nem álltak rajtam hülyén. Nagyon kényelmes volt! Sokkal jobb, mint a régi! Mondjuk nekem elég korán elkezdett nőni a poci, már 13-14 hetesen.

Vannak olyan nacik, amiket simán végig is hordhatsz! Azért sokat ne vegyél! :) Egy jó trükk: ha felpróbáltad, tedd a pocidhoz a kezed nadrágom belül és told kifele a nadrágot. Így könnyen megnézheted, hogy mennyire nyúlik. És próba közben ülj le! Így kiszűrheted azt a nacit, ami a pocid alját nyomná!

Mindenképpen kényelmes napit hordj!

27 hetes kismami

2009. márc. 7. 22:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek! Nagyon hasznosak a tanácsaitok!

A gomblyukon átfűzős megoldás már nekem nem jön be. Sokan ajánlották, de már az sem jó. A cippzár nagyon nyom, ha leülök.

Holnap elmegyek a kismamiboltba a szomszéd utcába. Leárazás van. Hátha találok valami jót.

Most egy gatyóm van a húgomtól, de az még kicsit nagynak tűnik. De mást már nem tudok felhúzni. Úgyhogy holnap az lesz rajtam.

De megnézem itt az interneten, a hirdetésekben is! Köszi az ötleteket!

:)

2009. márc. 8. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!