Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippeltek? Hány hetes, fiú lány?

Tippeltek? Hány hetes, fiú lány?

Figyelt kérdés

Esetleg felszedett kilók?

Második terhességem!

[link]

2011. ápr. 29. 12:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A felso mindent eltakar ugyan, amibol meg lehet latni, hogy kb hany hetes a terhesseg.

De igy ruhan keresztul ugy tunik, hogy nagyon alacsonyan van meg a pocakod, talan meg koldokmagassagban sincs a mehed teteje, szoval 18 het. Lehet, hogy csak 16, sajnos tenyleg nem latom, hogy meddig er a mehed, pedig az alapjan kb 95%-os tippet lehet adni. :-)

Ha tenyleg ekorul vagy, akkor 3 kg plusz.

2011. ápr. 29. 13:24
 12/20 anonim ***** válasza:

17-18 hetes kislány + 3 kiló

Kellemes babavárást

2011. ápr. 29. 13:24
 13/20 anonim ***** válasza:
20 hét kislány plusz 5 kg
2011. ápr. 29. 13:25
 14/20 A kérdező kommentje:
13+4 hetes vagyok! Még nem híztam semennyit!
2011. ápr. 29. 14:38
 15/20 anonim ***** válasza:

Jah, akkor mar egyertelmu, hogy miert van annyira lent az a pocak. Ez meg nem igazan a gyerek. :-)

Sok boldogsagot!

2011. ápr. 29. 14:48
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem értem pontosan mire gondolsz!8hetesen kezdett látszani,előtte nem látszódott semmi! Szóval nem kövér vagyok ha erre értetted,már idegeneknek is teljesen egyértelmű,hogy babát várok!
2011. ápr. 29. 14:55
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem, nem arra gondoltam, hanem arra, hogy ez meg nem a baba egeszen pontosan, hanem a terhesseg maga. Mindegy hanyadik baba, a meh akkor sem no gyorsabban, kb egy-ket hete hagyta el a mehed teteje a szemeremcsontod vonalat, a baba is nagyon pici, a meh is nagyon pici. Viszont tolja fel a beleket, a hasizmom es a kotoszovet az elso terhesseg alatt mar meglazult, mi nok maskepp tartjuk magunkat, ha terhessek vagyunk (elotte celunk behuzni a hasunkat, utana meg celunk elengedni), a belek is maskepp mukodnek, stb.

A lenyeg a lenyeg, hogy ez mind termeszetes folyamat, mind a terhesseg miatt van es azert, mert mar tobbedik terhesseg.

Csak arra celoztam, hogy ezert van ennyire lent, mert meg nem konkretan a mehed nagysagatol ekkora a pocak, hanem mastol, csak ruhaban tenyleg nem latszott, hogy hol a teteje, ezek szerint nem is latszodhatott volna.

De abszolut nem bantani akartalak, ha annak vetted, meg csak nem is kotekedes, csak felig szakmai szemmel nezem a dolgokat.

2011. ápr. 29. 15:08
 18/20 A kérdező kommentje:
Értem,azt hittem,hogy bántásból mondod,de így már más:) Köszönöm a kifejtő válaszodat!
2011. ápr. 29. 15:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de miért kérdezed meg, hogy fiú vagy lány? Szerintem még Te sem tudhatod, a doki is csak jó eséllyel tippel...
2011. ápr. 29. 16:44
 20/20 A kérdező kommentje:
Még nem tudjuk,éppen ezért kérdeztem,hogy szerintetek mi a neme!
2011. ápr. 29. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!