23 hetes terhes vagyok, de még elég kicsi a hasam, alig nőtt valamit. Nem baj ez? Mikor lesz már nagyobb?
Szia!
Saját tapasztalatom nincs e téren, mert "csak" 13 hetes vagyok. DE sógornőm is ebben a cipőben járt. Alig látszott a hasa 2-3 héttel ezelőttig (25 hetes most). Pedig nem is magas és nem széles. Csak egy kicsit telt csípőben. Ez nagyon alkatfüggő. A lényeg, hogy a doki mindent rendben talált! Lehet még elég ideig nagy pocid...:)) A széles csípő lehet az oka. Szerencsés alkat vagy. (nekem tetszik a kismamis stílus és a pocim). Egyébként uncsitesóm olyan, aki ma újságolta (teltebb), hogy hirtelen "nagyot" nőtt a pocija. Nem tudhatod, hogy mikor indul rohamos növésnek!
Gratula a babóhoz!
13 hetes kismami
Nezd meg ezt az oldalt,itt megtudod nezni,h hany hetesen kinek mekkora a pocija.De szeritnem semmi baj nincsen veled,es a babaddal sem,Te egyszeruen ilyen alkat vagy.Nekem van egy ismerosom aki 6 honapos kismam volt,es senki nem mondta vna meg rola,aztan a 9 honapra szep nagy kerek pocija lett,es egeszseges babaja.
Ne izgulj,minden rendben van.
Boldog babavarast
10 hetes kismama
Szia!
Én is ugyanebben a cipőben jártam, 174 cm vagyok és nekem is széles a csípőm. A 20. héten azt sem lehetett látni, hogy egyáltalán terhes vagyok és még híznom sem nagyon sikerült. Aztán nem tudom pontosan megmondani neked, hogy hanyadik héttől kb. 23-24. héttől olyan gyorsan elkezdett nőni, hogy még én is meglepődtem. Most töltöttem be a 28. hetet és már elég szép kismamás pocim van, úgyhogy ne aggódj, többfele utánna olvastam és azt írták, hogy a legjelentősebb növekedések a 24-32. hét között következnek be, mind a poci, mind a kismami súlyában.
Boldog babavárást!
Szia!
Ne aggódj, van akinek alig van hasa, van akinek egy hordó! Ha minden rendben van az orvos szerint, és szépen fejlődik, az UH is oké, akkor nincs gond! Nekem is viszonylag széles a csipőm, ergó nagyobb a hely bennem, ezért olyan kis gömb pocakom van 7 hónaposan. Ez alkati kérdés is!
Ellenben a sógornőmnek már 4 hónaposan is brutális nagy hasa volt. Örülj neki, minél nagyobb a poci, annál nehezebb felvenni a zoknit, közlekedni vele...stb. :)
28 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!