Melyik mellápoló krémet, újszülött pelenkát veszitek?
Nem nagyon tudok dönteni,mert mindenki mást mond. Szerintetek melyikből melyik fajtát vegyem ????
Pelusból eddig vettem egy csomaggal a kórházba,az Huggies 1-es méret.A többi amit veszek az már nagyobb legyen? Kinek melyik vált be újszülöttnél????
Árat is irjatok légyszi ha tudtok !!!!
Köszi!!!!!!!!!!!!
Szia :)
Lányomnál Liberót, meg Pampers-t használtunk az elejétől. Mindkettő jó volt. Egy csomó helyen olvastam én is a TESCO szinesről, hogy jó minőségű, úgyhogy most vettem egy csomaggal kipróbálásra.38 hetes várandós vagyok, ha beválik a pelus azt fogom venni, mert árban nagyon jó. Kibontottam a csomagot, és tényleg olyasmi a külső borítása mint a drága pelusoknak, úgyhogy nagyon bízom benne hogy beválik. :)
A Huggiest nem ismerem, de egy darabig jó lesz az egyes méret, a többi pelenkánál is kilogrammra van megadva hogy meddig jó. Újszülötteknek való pelusok ált 3-5 kg-ig vannak beosztva, de láttam már 2-4 kilóig is valamelyiken, az a lényeg hogy a baba súlya a feltűntetett tartományba essen, akkor jó a pelus mérete.
Szia!
Én 32 hkm kismama vagyok, első babás. Én is körbekérdezősködtem, hogy kinek mi vált be. Nekem a Liberót ajánlották, és a DM-es pelust. Egyenlőre Liberót vettem, és egyből 2-es méretet, mert ha nagy lesz a baba, akkor az 1-es lehet, hogy kicsi lesz. Ha megszületik, és mégis kell kisebb, akkor majd apa szalad, és vesz kisebbet. Már kiokosítottam:-) A spórolásra nekem szintén a DM-et ajánlották. Lehet pontot gyűjteni, és egy csomag pelus kb. 4.000.-Ft, ezért kapsz 40 pontot. Ha veszel a pontjaidért egy 25 pontos kuponfüzetet, akkor abban mindig van egy 25%-os joker kupon, amit bármire felhasználhatsz, így kapásból ennyivel olcsóbb lesz a következő csomag is. Ráadásul a múltkor volt egy csomó babás cuccra szóló kupon ugyanabban a füzetben, úgyhogy ott vásároltam melltartóbetétet, popsitörlőt olcsóbban. Azt néztem, hogy a Tesco-ban és a DM-ben hasonló áron volt, így a 25% miatt a DM győzött. Azért majd kipróbálom a DM-est is, lehet, hogy a mi picinknek nem lesz jó a Libero, vagy a DM-es is lesz olyan jó, csak olcsóbban. Mellápolóról én is még csak most érdeklődöm. Jó babavárást és könnyű szülést!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!