Melyik mellápoló krémet, újszülött pelenkát veszitek?
Nem nagyon tudok dönteni,mert mindenki mást mond. Szerintetek melyikből melyik fajtát vegyem ????
Pelusból eddig vettem egy csomaggal a kórházba,az Huggies 1-es méret.A többi amit veszek az már nagyobb legyen? Kinek melyik vált be újszülöttnél????
Árat is irjatok légyszi ha tudtok !!!!
Köszi!!!!!!!!!!!!
Itt is mindenki mást fog írni, mert mindenkinek más jön be.
Nekünk a Garmastan volt a legjobb, sebes mellem megmentője.
Pelus újszülöttnek Libero, ha nagyobbacska már akkor Tesco színes. (Olcsóbb és nagyon jó minőségű)
Itt a betegtájékoztató, azt írja nedves vattával le kell törölni:
Akkor rosszul emlékeztem, én mondjuk nem mosogattam és semmi baja a gyerekeimnek.
Újszülöttből pampers-t vettem, mert abban 48db van és 1800 Ft. Ez a legolcsóbb. Aztán vettem 1 csomag 2es méretű babylove pelust, 2 csomag 3mas liberot, meg van már 4es pampers-ből is a nagy papírdobozos. Ami akciós felvásárolom, úgyis eláll :) Mellápolót nem veszek, hiszen nem tudhatom, hogy szükségem lesz-e rá.
28 hkm
Motherlove mellbimbó ápoló - nekem nagyon bejött nem csak a cicin, de a babám szája körül is, amikor elkezdett nagyon nyálazni és kipattogott a szája körül.
Pelóból Pamperse-t használtunk. 1 csomag 1-es méretűt és utána már kettest.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!