A puffadás, teltségérzet meddig tart?
Egy javaslat: Milli kaukázusi kefír naponta!
Nekem bevállt!Rendbe tette az emésztésem,azóta rendszeres a székletem,csökkent a teltségérzet!
Jó babavárást!
A citromfü tea a legjobb gyomorégésre, vagy ha valaki sokat nehezet eszik. kb 15 perc alatt csillapítja és megszünteti a rossz közérzetet. nekem büfiznem kell töle.
Apukam tipikus magyar aki tele zabája magát nehéz kajával aztán eszi a gyógyszert, egyszer már a gyógyszer sem segített neki, és éppen "meg akart halni" mikor föztem neki egyet és 15 perc múlva mintha mi sem történt volna.
Ha eleht terheség alatt citromfü teát inni akkor azt vegyél.
Mindenkinél más, de lehet, el fog múlni, ne izgulj:-)
Kellemetlen, de a mellékhatások ne érdekeljenek, a terhesség ezzel jr, párod gondolom megért.-) Mi is aludtunk már nyitott ablaknál:-))
A rostdús étel és a mozgás biztos segít majd, egyél barna kenyeret, sok gyümit, igyál eleget-legalább 2 litert- és tényleg, a napi egy natur joghurt (én az aktíviára esküszöm) tuti jó módszer, főleg, ha eszel még mellé akár gyümölcsös joghurtot is.-)Az állandó mozgás, napi fél óra, séta, vagy bármi is nagyon jó, az is fokozza az emésztést.
szerintem szedhetsz valami vitamint, amitől rosszul lehetsz!
Hasonló tüneteim voltak a gravidától!!
Boldog babavárást és jobbulást neked!!!!
31 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!