Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A puffadás, teltségérzet...

A puffadás, teltségérzet meddig tart?

Figyelt kérdés
Annyira el vagyok keseredve,mindennap puffadok mint a lufi,még akkor is ha nem olyat eszem ami puffaszt.Csak pár falatot tudok enni,és már tele a gyomrom,torkomnál érzem a kaját.Pedig enni meg kell.Kivánom az ételt,de már rettegek az estéktől,általában akkor ér el a legjobban.Hányingerem nincs,ja székletem sincs,ami még pluszban nagyon rossz.9 hetes vagyok,lesz még jobb a helyzet?Vagy igy szenvedem végig?
2008. febr. 13. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy javaslat: Milli kaukázusi kefír naponta!

Nekem bevállt!Rendbe tette az emésztésem,azóta rendszeres a székletem,csökkent a teltségérzet!

Jó babavárást!

2008. febr. 13. 15:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A citromfü tea a legjobb gyomorégésre, vagy ha valaki sokat nehezet eszik. kb 15 perc alatt csillapítja és megszünteti a rossz közérzetet. nekem büfiznem kell töle.

Apukam tipikus magyar aki tele zabája magát nehéz kajával aztán eszi a gyógyszert, egyszer már a gyógyszer sem segített neki, és éppen "meg akart halni" mikor föztem neki egyet és 15 perc múlva mintha mi sem történt volna.

Ha eleht terheség alatt citromfü teát inni akkor azt vegyél.

2008. febr. 13. 15:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinél más, de lehet, el fog múlni, ne izgulj:-)

Kellemetlen, de a mellékhatások ne érdekeljenek, a terhesség ezzel jr, párod gondolom megért.-) Mi is aludtunk már nyitott ablaknál:-))

A rostdús étel és a mozgás biztos segít majd, egyél barna kenyeret, sok gyümit, igyál eleget-legalább 2 litert- és tényleg, a napi egy natur joghurt (én az aktíviára esküszöm) tuti jó módszer, főleg, ha eszel még mellé akár gyümölcsös joghurtot is.-)Az állandó mozgás, napi fél óra, séta, vagy bármi is nagyon jó, az is fokozza az emésztést.

2008. febr. 13. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem szedhetsz valami vitamint, amitől rosszul lehetsz!

Hasonló tüneteim voltak a gravidától!!

Boldog babavárást és jobbulást neked!!!!

31 hetes kismama

2008. febr. 13. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
én is ilyen voltam folyamatosan éhes voltam de nem birtam enni mert mindig teltség érzetem volt ne eröltezsd az evést csak amenyi éppen jólesik igy töbször fogol keveset sok gyümölcsöt attól beindul a széklet esetleg szedhetsz hashajtót van olyan ami kismamáknak is jó a patikus biztos fog javasolni vagy 5-t nekem elmult anyira hogy már nem mindennapom olyan de még előfordul ja és sétálj sokat a kellemes fáradság a mozgás beinditja a szelet majd nem leszel olyan pufadt remélem neked is elmulik ezektől puszi 16 hetes kismama
2008. febr. 13. 18:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,megprobálok sokszor keveset enni,és mozogni.Csak folsavat szedek,elevitet nagyon ritkán.Nektek is jo babavárást:-)))
2008. febr. 13. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!