Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok: nagy korkülönbs...

Mit gondoltok: nagy korkülönbség miatt (a férfi idősebb) nem korai 20-25 évesen gyermeket vállalni?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, még messze nem tartok ott, hogy gyereket vállalnék, csak kíváncsi vagyok a véleményekre!
2011. ápr. 27. 11:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nőknél 20 vagy 25 év szerintem nagyon nem mindegy.
2011. júl. 12. 17:12
 12/20 anonim ***** válasza:

12év van köztünk.Idén januárban szültem 22 évesen.Semmi probléma nincs.Nagyon boldogok vagyunk.

Ez nem kor, hanem érettség függő.Hiába ideális pl ez a korkülönbség, ha még az egyik fél nem nőtt fel a feladathoz!

2011. júl. 12. 18:37
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha komolyan mástól várod a választ rá, akkor: igen.

Ha nem mástól várod, csupán kíváncsi vagy, hogy vélekednek róla mások a hátad mögött, akkor: nem.

Nem a koron múlik, első gyermekem apja 14 évvel volt idősebb, én 23 voltam, és annak, hogy szétmentünk később, SEMMI KÖZE nem volt a korunkhoz, igazából még közvetve sem...

2011. júl. 12. 18:52
 14/20 anonim ***** válasza:
Szia! 23 vagyok, a második babánkat várjuk december elejére:) Na persze nem a pasi kora miatt vállaltam, mondjuk köztünk nincs is nagy korkülönbség. Magad miatt rendben, még ha 20 évesen is vállalod, de a pasi kora ne sürgessen! :)
2011. júl. 12. 19:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Sziasztok köztünk pont 10 év van 10 éve vagyunk együtt ő 36 én 26 és van egy 13 hónapos kisfiunk.Úgy érzem én is éltem eleget a baba születése előtt,de hidd el a baba nem változtatja meg az egész életedet vele ugyanúgy el lehet menni csavarogni kirándulni de mellette ugyanúgy tudok szórakozni járni a párommal is és nem bántam meg hogy egy 10 évvel idősebb férfinél horgonyoztam le.Imádom a családom és ha arra gondolok hogy én 10 év múlva 36 leszek,de már egy 11 éves kis srác anyukája.Fiatalon szülővé válás nagyon nehéz de ez idővel kárpótol mindent.
2011. júl. 12. 20:53
 16/20 anonim ***** válasza:

25 évesen már abszolút nem korai!

20-25 évesen a tested is sokkal fittebb, mint mondjuk 34 évesen.

Sztem nem korai, pláne, ha apa már nem 20-25...

2011. júl. 13. 09:46
 17/20 anonim ***** válasza:
én szültem 23 és 34 évesen is, egyedül a terhesség volt könnyebb valamivel fiatalon, minden egyéb, ideértve a szülést is, könnyebben ment 34 évesen...
2011. júl. 13. 13:34
 18/20 anonim ***** válasza:

Kedves 2.!Szinte ugyanazt írtad le,mint én akartam!

A férjem és köztem 10 év van és most 23 évesen várjuk a második babánkat.A lányomat tavaly januárban szültem.

Én sem voltam soha bulizós és még diszkóban sem jártam soha.Jobban szeretek kirándulni,mint táncolni.

A párom úgy érzem és ő azt mondja,hogy kiélte magát és elég régóta vágyott gyerekekre és családra,amit mellettem tudott megvalósítani.Előttem volt egy hosszú 10 éves kapcsolata,ahol a párja volt idősebb jóval.És ha vele összejött volna a gyerek,akkor valószínűleg most nem lennénk együtt.

Mindig azt mondja,hogy ez volt élete vágya és semmiért sem rúgná fel.Ha ez megtörténne első kézből tudnám meg tőle.És bízom benne annyira,hogy hiszek neki.

Remek apának bizonyult,akinek első a lánya és már tűkön ül,hogy megszülessen a második babánk.

Nem bántam meg,hogy megismertem 5 éve.

Nem érzem korainak azt sem,hogy 23 évesen 2 gyerekes anyuka leszek.

2011. júl. 13. 15:15
 19/20 anonim ***** válasza:

gondold vegig, hogy egy gyereket szeretnel, vagy kettot.

mert hiaba toltak fel az orvosi protokolt 37 evre(!!), nem azert, mert hude jo 30on felul szulni,hanem mert annyi sok "kesei" mater van.

en 29 evesen estem eloszor teherbe, 30 evesen szultem, es csak a gyerek utan dobbentem ra, hogy "ez tok jo, akarok meg egyet", kivartam a (szerintem) optimalis 3 evet, es mar .. nem ugyanaz a testem

felreertes, nem tartom magam (tul) oregnek, vagy ilyesmi, de nem ugyanaz a testem mar, mint huszoneves koromban.

es itt az apa kora ..hat, nem most szamit, hanem 20 ev mulva.

2011. júl. 13. 19:32
 20/20 Adri baba ***** válasza:
100%

Nekem az a véleményem hogy 20-25 évesen csak idősebb pasinak érdemes szülni.

Ugyanis a 20-25 éves fiúk nem értek meg rá.

Én 22 évesen szültem a lányomat (most leszek 24)és a párom és köztem 15év van.

Hozzáteszem elsőre megismerkedésünk után 3 hónappal lettem terhes.

Gondolkodom a kistesón de ha lehet minnél hamarabb mert se ő sem én nem leszek fiatalabb és 30évesen már nem nagyon szeretném ujra ezt a macerát...Addigra a lányom 8éves lesz nem biztos hogy menne ujra a babázás.

2011. júl. 13. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!