Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 45évesen terhesnek maradni és...

45évesen terhesnek maradni és megtartani a babát nem gáz? Nem első baba, hanem sokadik. És hogy mondjam meg a páromnak, ha megtudja akkor megöl! 3. hónapban vagyok!?

Figyelt kérdés
Köszönöm a gyors válaszokat!
2011. ápr. 27. 08:35
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%

Egy-két dologban hasonlítunk. Kb. egyidős terhesek vagyunk, én is az ötödiket várom, és nálunk is védekezés (óvszer) mellett fogant! Viszont nálunk egy percig sem volt kérdés, hogy megtartjuk-e! Igaz, én még csak 31 éves vagyok, viszont a legidősebb gyerekem is csak 6 éves! Nyilván nem lesz sétagalopp 5 pici gyerekkel, de én örömmel és büszkén vállalom! Szerintem tedd azt te is! Nem vagy idős hozzá, így főleg nem, hogy már négyet szültél! Én is azt mondom, hogy ragaszkodj a babához, és a párod remélhetőleg úgy dönt, veled tart! Ha pedig inkább meg akar ölni a hír hallatán, akkor tényleg ne ragaszkodj hozzá! Sok sikert és boldogságot!

14 hetes kismama

2011. ápr. 27. 12:50
 42/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem a férjedet!A többi gyerek mennyivel volt más,hogy Őket vállalta,

Mivel a gyerekek nagyok igy gondolom az apuka is fiatalabb volt.

Ez a gyerek utan terjetek at valami megbizhatobb fogamzasgatlo eszkozre.

2011. ápr. 27. 12:59
 43/52 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok biztatást!

A legkisebbet se akarta igazán,de mivel későn derült ki a terhességem az 5.hónap közelében ezért nem tudott már mit tenni.Megvolt végig a menzim és mivel más betegségem van,ami miatt máshogy nem tudok védekezni, egy hasiUH vizsgálatnál derült ki,hogy itt van egy baba is.A többi gyerekem is kiskorú még,mert én elég későn szántam rá magam a férjhez menetellel.Úgyhogy nem fiatalon és nem felelőtlenül vállaltam,vállaltuk a gyerekeket.

Azért köszi mindenkinek és további szép napot nektek!:)

2011. ápr. 27. 14:22
 44/52 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

En mindenkeppen megtartanam a helyedben a babat. Konnyu nem lesz, ez biztos, de akkor is.

Soha nem tudhatod, hogy mi tortenik.

En hasonlo "korulmenyek" kozott fogantam meg. Viszonylag keson (igaz, az en Edesanyam meg a 30-as eveiben volt, de mivel 20 evesen szulte az elso gyermeket, igy eleg nagy volt a kulonbseg es akkor meg nem volt divat ilyen keson szulni). Negyedik gyermek voltam es egyaltalan nem tervezett. Keson derult ki, hogy erkezni fogok, mert Edesanyam menstrualt vegig (felido kornyeken, magzatmozgaskor derult ki, hogy vagyok).

Igaz, nalunk Edesapam egyaltalan nem ellenezte a dolgot, csak mindenki mas. A lenyeg az, hogy az en megszuletesem elott 3 nappal a legidosebb testverem, a noverem hirtelen meghalt. Nem volt elvileg semmi baja, legalabbis nem tudott rola senki, de a szivevel volt problema. Esely sem volt a megmentesere. En hajnalban szulettem meg, a noveremet aznap delutan temettek, Edesanyamat mentovel vittek a korhazbol a temetesre.

Isten ments, hogy nalatok barmi hasonlo tortenjen, tenyleg ne, soha, de azota is ugy tekint ram mindenki, mint egy csodara, mintha igy lett volna megirva a forgatokonyv. A ket masik testverem mar nagyobb volt akkor, a szuleimet az motivalta a tulelesre, hogy en megszulettem es pici voltam, ott voltam. Szoval en biztos vagyok abban, hogy veletlenul baba nem jon ilyen helyzetben, vigyazni kell minden eletre, mert valamilyen kuldetese van. (Ne az legyen, ami nekem volt, inkabb valami mas.)

2011. ápr. 28. 07:17
 45/52 anonim ***** válasza:

ma 07:17

Jesszuszom, de szörnyű lehetett szegény anyukádnak....

Ez borzalmas.

2011. ápr. 28. 07:50
 46/52 A kérdező kommentje:

Szia!

Szomorúan olvastam végig a történetet,amit leirtál!Nem tudom anyukád hogy élte meg mindezt!Egy baba érkezése a világon a legcsodálatosabb dolog,de egy gyermek elvesztése a legeslegszörnyűbb!Nagyon sajnálom!

A babát mindenképpen megtartom ennyi biztató válasz után,a többiekre pedig nagyon vigyázok!

2011. ápr. 28. 23:02
 47/52 sumergo ***** válasza:
100%

Helyes döntés!:-)

Még előfordulhat, hogy a legkisebb lesz a férjed kedvence!

Minden jót!

2011. ápr. 29. 16:13
 48/52 anonim ***** válasza:
Szia!Mi történt Veletek a kérdés kiírása óta?
2011. máj. 13. 17:11
 49/52 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon köszönöm a kedvességét.

Sajnos a baba úgy döntött,hogy nem szeretne velem maradni.Elkezdtem vérezni,azt egyre jobban és hát szomorú vége lett!:(

Mindenkinek további jó erőt és egészséget kivánok!Én meg próbálom kiheverni a történteket!

2011. máj. 14. 10:52
 50/52 anonim ***** válasza:
Hát nagyon sajnálom hogy így alakult.
2011. máj. 15. 12:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!