45évesen terhesnek maradni és megtartani a babát nem gáz? Nem első baba, hanem sokadik. És hogy mondjam meg a páromnak, ha megtudja akkor megöl! 3. hónapban vagyok!?
Hú,nagyon rendesek vagytok!
Azt a babát azért kellett elvetetnem,mert a párom azt mondta,hogy elhagy meg felakasztja magát,ha meg merem tartani és épp válságban volt a házasságom.Nagyon rossz idegállapotban voltam akkor,sok minden összejött......
Ha most is azt mondja, hogy felakasztja magát, akkor add a kezébe a kötelet, hogy nehogy meggondolja magát! Ezt érdemli szerintem! :-)
Kitartás!
9.14-es köszi a tippet!Igaz,becsapás,ha azt mondom megjött,de ez lesz a legjobb.Páromat egyébként a védekezés sose érdekelte,mindig azt mondta oldjam meg és ezért mindig pipa voltam.Gumit húzott párszor,de azt mondta az nem az igazi.Én meg védekeztem ahogy tudtam,de semmi nem 100%-os a szexet viszont imádom!:)Hát most igy jártam!
Örülök,hogy sokan vagytok,akik azt mondjátok tartsam csak meg!Teljesen abortusz ellenes vagyok!A sors majd elrendezi a dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!