25 hetes vagyok de még semmi hasam szinte most sem. Másnak sincs nagy hasa? 90es a köldököm magasságában a haskörfogatom.
A haskörfogatodból ítélve -és abból, hogy 90-es haskörfogattal sem látszik nagyon a terhességed - valószínűleg nem vagy egy vékony alkat. Ezt csak abból gondolom ( nem megbántani akarlak) hogy én is 25 hetes vagyok, 95 a haskörfogatom, viszont én kinézek legalább 7 hónapos terhesnek. Találkoztam a héten egy szülésznő ismerőssel, aki régen látott, és meg is kérdezte, hogy már úgy a 32 hétben járok? Viszont én alapjában véve nagyon vékony vagyok, alacsony is, tehát nem tud a baba máshová terjeszkedni, csak előre.
Ha szélesebb a csípőd az átlagnál, vagy magasabb vagy, akkor "széltében vagy hosszában" több helye van a picurnak, így később boltosul elő a méhed a medencéből. Teljesen alkati, és semmi köze a baba méretéhez, de még a terhesség korához sem. Emiatt ne aggódj, nem ezen múlik hogy megfelelően fejlődik-e a babád!
Ne aggódj semmit.
Én ugyan így vagyok mint te.
Egy darabig nagyon bántó volt h beszólogattak:
-Jé,te egyáltalán terhes vagy? -és hasonló bunkó dolgok,de mostmár azt mondom,h élvezzük az előnyét:))
Nem kell "szenvednünk" h nem tudunk lehajolni
-tudunk rendesen aludni
-nem kell 8 számmal nagyobb ruhatár
-csinosan tudunk öltözködni
és még ezer más doolog:))
Mik a méreteid?
Nekem 57kg - 54-el kezdtem és 172 cm.
Sok boldogságot
23hetes km
Szia,
en 27 hetes vagyok.Kb. 2 hete mertem meg a pocim akkor volt 96cm.De szeles a csipom es alacsony vagyok.Nekem is kivolt akadva mindenki hogy csak ilyen kicsi a hasam?Miert kellene mindenkinek akkora lenni mint egy balna?En jol erzem igy magam!Konyebben mozgok,csinos vagyok.....
Azt hogy mas mit gondol lesz......
Lenyeg hogy a babam jol erzi magat odabent es jol van!!!!
Legtobszor meg keresztben -gondolom mivel szeles a csipom igy kenyelmesebb neki!
En sem nezek ki 7 honaposnak!
De ha jol tudom a 8 honapban indul be orult gyorsan a baba fejlodese.Akkor meg 2*-i majd 3*-a a sullyat.Szoval meg fog noni a pocink ne aggodj!
Massal pedig ne foglalkozz!!!!!
Erezd jol magad amig tudod!!!!!!:-)
Minden jot!
176cm vagyok és 64kg:)
Vékony testalkatú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!