Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Összepakoltatok már a 36. hét...

Összepakoltatok már a 36. hét körül?

Figyelt kérdés
36 hetes vagyok, a héten kezdem az első CTG-t. Én a hétvégén olyan rosszul voltam ( derékfájás, lábdagadás, hasmenés...stb. ), hogy ijedtemben gyorsan össze is pakoltam..:)) azért még nem bánnám, ha 2 hetet kibírnánk.
2011. ápr. 26. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a 34.héten összepakoltam ahogy kezdődtek a jóslók és 38 hetesen meglett a kislányunk :)
2011. ápr. 26. 14:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze, ott volt a táska az egyik sarokban szépen bepakolva. Ha menni kell, ne a pakoláson járjon majd az eszed, hanem a babádon meg magadon! Könnyű szülést!
2011. ápr. 26. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Engem úgy besz.rattak az elsővel a 26.héten, hogy már akkor kész volt a csomag.

A másodiknál is akkor kezdtem el pakolászni...

2011. ápr. 26. 15:25
 4/6 anonim ***** válasza:

én 35 hetes vagyok de még nincs összepakolva.

Még a Babának sincs semmi összerakva :-(

2011. ápr. 26. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Mind a 2x össze volt már pakolva az utolsó hónapra. Pl a fogkefét csak induláskor tettem bele,mert én nem vettem külön a kórházi napokra. A kiskönyvet is a táskán tartottam :) És persze amiben kihoztuk a csemetéket,az is oda volt már készítve :) Ó,régi szép idők...!!

Boldog babavárást és könnyű szülést és egészséges kisbabát!!

Üdv: 2 gyermekes,20h.km.

2011. ápr. 26. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Én már a 34.héten összepakoltam a nagy pakkot!a 36.héten szültem.külön azt ami a szüléshez kell,persze maradt pár apróság amit indulás előtt pakoltam be.még kipakoltam a hűtőből a romlandó kaját,elmosogattam,felsöpörtem,letusoltam..mókás volt:)
2011. ápr. 27. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!