9 hetes vagyok. Milyen fejfájás csillapítót szedhetek?
Szia!Én is elég fejfájós vagyok,sokszor még hányingerem is van tőle.Orvosom mondta,Algopirint vegyek be,legfeljebb egy szemet egy nap.Én,ha nagyon gyötör felet veszek be,általában segít.Ez az én tapasztalatom.Az Advil Ultrát nem ismerem,sajnos ebben nem tudok segíteni.Talán jobb lenne az orvosocat megkérdezned.esetleg a védőnőt.
Boldog babavárást!Fejfájásmentes napokat kívánok Neked!
Szió!
Az első válaszolóval értek egyet, CSAK paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítót lehet terhesen bevenni. Az orvosom mondta, hogy régen az Algopyrint is lehetett, de a "tudomány mai állása szerint" már nem szedhető az Algopyrin várandósság és szoptatás alatt.
Az Advil Ultra dobozán meg tudod nézni, hogy mik a hatóanyagai, de egy szemtől nem hiszem, hogy bármi baj lenne, de ezentúl inkább a szedhető, paracetamol tartalmú tablettákat használd.
Köszönöm a válaszokat!
A vérnyomásommal nincs baj, sőt, az tökéletes. :)
Sajna front érzékeny vagyok, és olyankor meg tudnék halni, úgy fáj a fejem. Az Advil dobozán az volt, hogy a terhesség utolsó harmadában nem lehet szedni. Viszont a betegtájékoztatóját meg néztem ma reggel, azon meg már az, hogy az első harmadban orvos tudtával lehet szedni. Hát én is remélem, hogy egy szemtől nem lesz baj.
Szia. Egy szemtől nem lesz baj, ne aggódj. És a panadol és a rubophen is paracetamol tartalmúak, és ezek legfőképp lázcsillapításra alkalmasak (és fájdalomcsillapításra) amiről azt olvastam hogy a lázcsillapítóknak nincs magzatkárósító hatásuk.
Amúgy én is nagyon fejfájós vagyok és 8 hetes, ma egész nap fáj a fejem és hányingerem is van tőle. De még nem vettem be semmit, próbálok pihenni. Ha minden kötél szakad egy fél panadolt fogok bevenni.
Boldog fejfájás nélküli babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!