Milyen fejfájás csillapítót szabad?
Valószínűnek tartom,hogy babát vársz és ezért kérdezed.
Ez esetben az algophyrint és a rubophent szokták javasolni,de 6 óra alatt egyet szabad bevenni. Nekem ezt mondta a dokim.
Próbáld ki a mentolos krémet. Nekem segített.
Ha migréned van, mindenképp konzultálj szakorvossal, ő fogja tudni, hogy mit vehetsz be terhesen és mit nem.
A dokik max algopyrint javasolnak, de migrénnre az annyi lenne, mint halottnak a csók...
A fejfájás bizonyos szintig normális terhesség alatt, persze te tudod, mi a tűréshatárod.
Prbóálj meg homeopátiás szerek után érdeklődni, és ha találsz valamit, a gyógyszertár meg kell rendelje, vagy neten keress rá, és rendeld meg.
(Pécsen két naturboltot tudok, egyik a Citrom utca Posta felöli oldalán , a másik a Alsómalom és Rákóczi és 6-os sarkán egy biobolt. javaslom próbáld meg ott is megnézni. )
De dokival mindenképp konzuljtálj!!
Szia! A kínzó fejfájás szerintem is sokkal többet árt, mint a gyógyszer. Én évekig szenvedtem a migréntől. Nagyon sokat tudnék erről írni, meg arról is, hogyan múlt el. A legfontosabb, hogy igyál sok vizet! Lehet, hogy dehidratált a szervezeted. Jó hatással lehet a 100%-os paradicsomlé. (persze ha szereted)
Azonkívűl, kérd meg a párodat egy jó alapos masszázsra! Az máskor is jót tehet! ...és a relakszálást is tudom ajánlani! Próbálkozz! Valami csak beválik! Minden szervezet más és más!
Jobbulást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!