Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetesen 132-es pulzusszám...

33 hetesen 132-es pulzusszám veszélyes?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 01:17
 1/8 anonim ***** válasza:
És erre nem kapsz gyógyszert???Úristen.
2011. ápr. 26. 01:21
 2/8 anonim ***** válasza:
nyugalmi? most ugrott meg?
2011. ápr. 26. 01:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez nyugalmi, mindig amikor hidegfront jön felugrik. Mérni szoktam óránként, ma 124-132 között volt, estére 106. A vérnyomásom nem vészes 130/80 körül van. De a pulzust elég kiugrónak találtam. Gyógyszert nem szedek rá,mivel nem állandóan van így, csak néha.
2011. ápr. 26. 01:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Most kérdeztem a dokim nemrég, azt mondta max 120-ig jó a pulzus. Nekem is néha megugrott a vérnyomás 155/80, 109 pulzusra. Akkor kérdeztem, mert előtte nekem kifejezetten alacsony volt mindig. 90/60 68-70-es pulzussal, és én már ennyi emelkedéstől is szarul éreztem magam. Mindenképp beszélj dokival. erre gyógyszer kell. Vagy ajánlotta nekem a citromfű teát, ilyen esetekre, ha csak néha fordul elő.
2011. ápr. 26. 07:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem az utolsó hétben vérnyomáscsökkentőt kellett szednem, mert nagyon magas volt a vérnyomásom (150/90), előtte 110 körüli volt. Én sokat híztam (13 kg), és május volt, de 35 fok, ez is közrejátszott.

Veszélyes ilyenkor a magas vérnyomás és pulzus is, konzultálj az orvosoddal.

Minden jót.

2011. ápr. 26. 07:42
 6/8 anonim ***** válasza:

A magas pulzus nem gond, főleg, ha csak néha fordul elő. Ha a vérnyomásod rendben van, a dokik nem is foglalkoznak vele. Gondolj bele, ha sportolsz, akár 160 is lehet a pulzusod.

Persze említsd meg dokinak, hogy megnyugodj.

2011. ápr. 26. 07:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Nézess vérképet, nekem vérszegénység miatt ugrott meg a pulzusom, vasat kell szedni, ennyi.
2011. ápr. 26. 13:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerintem ne aggódj!Nekem végig annyit mért a védőnő, sőt volt hogy 140 is volt, ez izgalom hatására.Később a vérnyomásom is megemelkedett.Engem nagyon zavart az erős szívdobogás, de nem volt állandó.Átlagban 90-100 volt, ennél alább nem igen ment.A dokim nem mondta hogy baj, belgyógyász azt mondta 120-ig nem baj a pulzus.

Dokinak mondd meg, és ő majd reagál rá valamit, de a babádnak nem lesz baja tőle.

2011. ápr. 26. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!