Van olyan kismama aki szeptember elejére van kiírva?
Figyelt kérdés
Hogy haladtok a baba dolgaival? Vettetek már valamit neki? Nevet választottatok? Eddig mennyit híztatok? Mikorra vagytok kiírva?2011. ápr. 25. 13:30
11/16 anonim válasza:
Szia. Én szept. 4.-re vagyok kiírva. Nekünk már mindenünk megvan. Imádok a szekrénykébe benézni ahova az ő cuccait pakoltam. Még nem tudjuk sajna, hogy fiú vagy lány. Ha fiú Dániel, ha lány akkor Jázmin lesz.
12/16 A kérdező kommentje:
Olyan jó olvasni ezeket a válaszokat. :) Én már neki kezdenék a vásárlásnak, de a férjem szerint rá érünk elkezdeni júniusban. Nem lennének útban a cuccok, mert külön szobája lesz. Már ki is van festve. De egyelőre még üres. Semmilyen bútor nincsen.
2011. ápr. 26. 11:54
13/16 anonim válasza:
Én aug.31-re vagyok kiírva. Eddig néhány apróságot vásároltunk és ajándékba kaptunk. Nekünk első baba, és nem sok mindent kapunk másoktól. Eddig csak 3 kilót híztam, de nagyon vékony alkatú vagyok. Még nem tudjuk, mi a neve, de a kislány nevünk már megvan. :)
14/16 anonim válasza:
Sziasztok! Az anyuci.hu-n nyitottam egy fórumot. A "kizárólag anyucik" kategóriában keressétek, a "2011. aug.- szept. babák, GYK" alatt, ha van hozzá kedvetek! :)
1. válaszoló vagyok.
15/16 anonim válasza:
:S Senkinek sincs kedve hozzá? (Előző válaszoló9.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!