Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A napokra kiírt kismamák,...

A napokra kiírt kismamák, hogy vagytok? Esetleg valahol van már baba is?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 09:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem épp a napokra vagyok kiírva, de doki szerint már bármikor jöhet.... Jövő hétvége esélyes... Hogy vagyok? Hát... türelmetlen, ezt észrevettem magamon, tegnap is kiabáltam, sírtam, aztán meg lelkiismeretfurdalásom volt... Már van 1 nagylány, szóval tudom, mi vár rám, kíváncsi vagyok, türelmetlen, ideges. Szívesen túl lennék már rajta, láthatnám, milyen, de belegondoltam, a pocim is hiányozni fog. Fizikailag jól vagyok, néha fáj pcit a hasam, és érzem, egyre kényelmetlenebb a hasam miatt, pl.: alig tudok felkelni az ágyból, a zoknit nehezen húzom fel, de egyébként minden oké, babó tegnap óta csücsköket csinál a hasamon:)

És te?

2011. ápr. 25. 09:47
 2/6 A kérdező kommentje:
szia! én holnapra vagyok kiírva,de a doki szerint múlthéten mondta,hogy húsvétig valószínű meglesz 2111 méhszájjal!ehhez képest csak várunk és várunk de semmi!én emiatt vagyok nyűgös inkább. Más panaszom nincsen,jóslók vannak bőven,nyákdugó elment 3 napja,hasam leszállt látványosan,mindenem fel van vizesedve de mondom megvagyok a várakozás viszont sosem volt az erősségem:)
2011. ápr. 25. 10:05
 3/6 anonim ***** válasza:
szia, en a mult hetfore voltam kiirva, elso babankat varjuk, de azota se tortent semmi...ketszer voltam dokinal a heten, ctg-n minden rendben, fajasok nincsenek, baba jol van, sokat nyujtozkodik...de en mar nagyon turelmetlen vagyok szinten, mert egyreszt mindenki, aki utanam kellett volna, hogy szuljon, mar tul van rajta, nalunk meg meg semmi, masreszt allandoan mindenki csodalkozik meg kerdezget, hogy hogy-hogy meg nem szultem meg es ez nagyon faraszto...semmi ujat nem tudok nekik mondani, mert meg elojel sincs. Teljesen zart voltam a legutobbi vizsgalaton, megcsak joslofajasaim se voltak eddig...holnap megyek dokihoz, 41+1 hetesen...meglatjuk...remelem tortenik mar vegre vmi, m hosszuk igy a napok.
2011. ápr. 25. 11:04
 4/6 A kérdező kommentje:
sziasztok nekem április 27.-én 3700 gr és 58 cm vel megszületett a kisfiam:) jól vagyunk szépen eszik a baba csak hasfájós eléggé sajnos!ha valaki velem kb egy időre volt kiírva és erre jár megírná vele mi a helyzet?
2011. máj. 7. 12:27
 5/6 anonim ***** válasza:

szia, utolso valaszolo vagyok...

majus 3-an vegre megszuletett a kislanyunk 42+2hetre...mar hetfon befektettek, de a foorvos azt mondta raer meg, varjunk h induljon(42hetesen!!)...szerencsere a dokim nem hagyta annyiban es kedden inditotta...mar mentem a szuloszobara, amikor ratettek meg ctg-re es a baba szivhangja ugy le volt lassulva h azonnal vittek csaszarra, ketszer rajta volt a koldokzsinor a nyakan es mar zold volt a viz is, de szerencsere jol vagyunk most mar mindketten...

jo egeszseget es boldog babazast mindenkinek :)

2011. máj. 9. 06:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is a 42. hetet taposom, de már indítani fognak, kicsit félek, meg izgulok mi lesz. Remélem hamar túl leszünk rajta!
2011. máj. 9. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!