A napokra kiírt kismamák, hogy vagytok? Esetleg valahol van már baba is?
Nem épp a napokra vagyok kiírva, de doki szerint már bármikor jöhet.... Jövő hétvége esélyes... Hogy vagyok? Hát... türelmetlen, ezt észrevettem magamon, tegnap is kiabáltam, sírtam, aztán meg lelkiismeretfurdalásom volt... Már van 1 nagylány, szóval tudom, mi vár rám, kíváncsi vagyok, türelmetlen, ideges. Szívesen túl lennék már rajta, láthatnám, milyen, de belegondoltam, a pocim is hiányozni fog. Fizikailag jól vagyok, néha fáj pcit a hasam, és érzem, egyre kényelmetlenebb a hasam miatt, pl.: alig tudok felkelni az ágyból, a zoknit nehezen húzom fel, de egyébként minden oké, babó tegnap óta csücsköket csinál a hasamon:)
És te?
szia, utolso valaszolo vagyok...
majus 3-an vegre megszuletett a kislanyunk 42+2hetre...mar hetfon befektettek, de a foorvos azt mondta raer meg, varjunk h induljon(42hetesen!!)...szerencsere a dokim nem hagyta annyiban es kedden inditotta...mar mentem a szuloszobara, amikor ratettek meg ctg-re es a baba szivhangja ugy le volt lassulva h azonnal vittek csaszarra, ketszer rajta volt a koldokzsinor a nyakan es mar zold volt a viz is, de szerencsere jol vagyunk most mar mindketten...
jo egeszseget es boldog babazast mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!