Lehet ebből baj? Ma délután bevágtam a lábam az ágyba és elképzelhető, hogy eltört a lábujjam.

Szia! Szerintem nem lehet baja a bébinek ettöl...Az olyan dolgoktól kell tartani, amik a véráramba bekerülve a bébihez is eljuthatnak (pl.: vírusok, vérmérgezés, egyes baktériumok toxinjai).
Azért menj el holnap egy dokihoz, és nézesd meg a lábujjadat...Remélem, semmi komoly! :)
Boldog babavárást!

Szia!
Reméljük nem fog meglátszódni a bébin. Sajnos tudok rá példát, hogy a mama sebe meg maradt a babán. Az anyám megsérült a nyakán mikor terhes volt velem és nekem sajnos itt maradt a nyakamon a seb. Elég fura, kis koromban mindig azt hitték, hogy leittam magam kakaóval... Az egyik barátnőm anyukájának pedig a kezén egy májfolthoz hasonló piros folt van. Azt mondta azért ilyen a keze, mert az édesanyja mikor terhes volt vele elvágta egy csirke nyakát és sokáig nem törölte le a kezéről a vért és a babán meglátszódott. Mondjuk nem tudom ebből mennyi igaz... de ennyi erővel a piszok is meglátszódik a babán ha véletlenül sáros lesz a lábam?:D

első vagyok ismét.
Én az az ember vagyok, aki állandóan esik-kel itthon. Mindig beütöm magam vhova. Terhesen felújítottunk, gondolhatod! Tele voltam foltokkal!
Mivel 40 km-t utaztam az orvosomhoz, így láttam beteg gyereket, tolószékes nénit,... és még sorolhatnám.
A lányomon sehol egy folt, egy anyajegy, teljesen egészséges. Én nem hiszek a babonákban.
Szerintem emiatt ne aggódj! Amúgy meg a lábujjad vágtad be, ha lenne vmi a gyerkőcön, neki is ott lenne. Szerintem simán elfér egy anyajegy a lábujján, nem? Jobb, mint az orra hegyén! ;)
De mondom, én ebben nem hiszek!
Viszont nézesd meg a lábad dokival! (és borogasd be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!