Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Este nagyon begörcsölt a...

Este nagyon begörcsölt a hasam alja. Ez jelent valamit, vagy jelez valamit? Méhszáj nyílását, ilyesmit?

Figyelt kérdés
33 hetes kismama
2009. márc. 5. 16:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Azóta volt már ilyen? Nekem azt mondta az orvos annó ha csak keményedik az is görcsöt jelent.
2009. márc. 5. 17:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Kiváncsi leszek, mit írnak a többiek, mert én is hasonlóan jártam a héten (32 hetes vagyok). Megijedtem, meg ilyet nem érzékeltem még. Olyan mensiszerű volt. Egyszer nekem azt mondta a doki, ha görcsöket érzek, az nem jó és vegyem egyfajta figyelmeztetésnek. Olyankor húzzam meg magam és feküdjek, amennyit csak tudok. Meg a magnesium citrit golyókat írta fel. Én remélem, nem a méhszáj nyílik egyikünknél sem...Még ráérne, nem igaz?
2009. márc. 5. 17:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Bizony, ráér még. :) Az elején görcsölős voltam, de Kb. 2 hónapja nem éreztem ilyesmit. Nekem is mensi szerü volt, és én is nagyon megijedtem. Eléggé alul éreztem, remélem nincs baj.
2009. márc. 5. 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:

sziasztok

a méhszáj nyílását nem érezni.ezek joslófájások, amik normálisak.

nekem a 32.héttől folyamatosan voltak, nagyon intenzíven, a 39.héten szültem.

szóval nincs baj.

de dokinak mindenképp említsd meg, minden terhesség más.

sok boldogságot

7hós kisfiú anyukája

2009. márc. 5. 17:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

30. hétben vagyok. 5 napja elég gyakran érzek hasonlóakat , mint aimről Ti is írtok. 1-2 óránként bekeményedik a pocim, és ezek közül van görcsös is. Bejelentkeztem a dokihoz, ma voltam. Megvizsgált, minden rendben. Méhszáj zárt. Ez a lényeg. Tanácsolta, hogy menjek betegállományba és amikor érzem a keményedést, pláne görccsel, mindenképpen feküdjek le. És mindemellett ne ijedjek meg, a méh készül a szülésre, de a sok keményedés idő előtti méhszáj kinyiláshoz vezetHET. Nem feltétlenül, de előfordulhat. Ezért pihenjetek!

2009. márc. 5. 19:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon hasznosak voltak. Köszönöm szépen a válaszokat. Sokat fogok pihenni. Nektek is boldog babavárást!
2009. márc. 5. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!