35. hetes kismami vagyok 1ujjnyira nyitva a méhszájam! Mit várhatok? Mennyi időm lehet még hátra?
Ha vannak jósló fájásaid és görcseid, akkor vigyázni kellene. Hogy mennyire bírja a kismanód, hogy nem pihentek? Ezt Ő tudja. A veszélyes, ha a lepényed leválik az erőlködéstől. Szóval nem vicc, hogy ilyen korban már pihenni KELL. Miatta is. Aztán ha megszületik akkor semmit sem tudsz a költözéssel foglalkozni.
Nem tud segíteni neked valaki? A babódnak most erőgyűjtésre kellene pihenni, hogy segíteni tudjon mikor megszületik.
Én a 33.hét óta nyitva vagyok már 2111 re. Teszek-veszek de amit lehet azt ülve csinálom (az sem túl jó, mert a méhszáj terhelés alatt van). Mi a babók szobáját pakoltuk, amikor a 33.héten jelentkezett, hogy meg akar születni, úgyhogy megijedtem. Azóta lassítok.
Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikerült.
37.hetes
18:39 eshez 1kérdés! Voltak fájásaid amiota kinyiltál?
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!