Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hetes terhesen lehet melíroz...

4 hetes terhesen lehet melíroztatni?

Figyelt kérdés
2008. febr. 12. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Nem, túl korai, várd meg a 12 hetet, és utána szabad,de ha gondolod utána is egyeztess a dokival.
2008. febr. 12. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
A hajfestésről,és az ott keletkező vegyszerszagról eltérőek a vélemények,de sokan nem támogatják.(köztük én sem.)De ma már lehet kapni ammónia mentes festéket,és egy jólszellőzött helységben talán,de az ilyenkor egy kicsit hideg.Inkább a hennát javasolnám,mert az növényi alapú,de nem olyan tartós.Neked kell eldönteni,hogy vállalod-e a kockázatot.
2008. febr. 12. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Szia! Általában nem ajánlják 12 hetes korotokig, hogy melírozzák vagy fessék a hajadat, én is jövőhéten megyek, mert ezen a héten vagyok 12 hetes és már borzasztóan néz ki a fejem, de persze most nem ez a legfontosabb!:-) Ha mégis úgy döntenél én azt hallottam, hogy a melírozás nem annyira ártalmas, mert nem érintkezik a fejbörrel, de az ammóniát így is beszívod!:-( Kellemes babavárást!
2008. febr. 12. 14:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat:-)
2008. febr. 12. 14:58
 5/5 anonim ***** válasza:
77%
Sehol nincs bebizonyítva, hogy a hajfestés ártana a babának.Persze jobb félni mint megijedni, de azért túlozni sem kell.Én festettem hajat az első trimeszterben is persze ne szaglásztam a festékestubust.
2008. febr. 12. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!