Mi a véleményetek várandósan a napozásról?
Figyelt kérdés
Ma kiültem egy kicsit napozni az erkélyre és néhány percre kitakartam a pocimat is, de nagyon elkezdett mocorogni rugdosni a kisfiam, ezért bevonultam. Igazából nem tudom, hogy nem volt jó neki is azért csinálta vagy éppen azért mert élvezte? Tudom hogy nagy kánikulában nem szabad napozni, de még csak 25 fok van. Mi a véleményetek? Ugye nem csináltam rosszat?
24+1 hetes kismama
2011. ápr. 20. 19:02
11/11 anonim válasza:
Én pont nemrégiben olvastam, hogy csak óvatosan napozzon a kismama. A legmelegebb órákban, 11 és 15 óra között semmiképpen se menj a tûzô napra. Ha kimégy is kend be mindig magad napkrémmel és ne tölts sok idôt a napon és szerintem ne napoztasd közvetlen a pocakod.
Napozni én sem fogok!!!!
8+6 babaváró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!