Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan valaki, akit...

Van itt olyan valaki, akit nagyon sok stressz ért terhessége folyamán? Segítség kellene.

Figyelt kérdés

Most vagyok 31 hetes, még 2 hónap van hátra a babánk érkezéséig. A férjemmel nagyon várjuk, tényleg boldogok vagyunk együtt, viszont az én családomban rengeteg baj történt mostanában, és úgy érzem nem tudom feldolgozni...2 haláleset, többször kórházba került az apukám, és az anyagi gondjaikról nem is beszélve...Próbálok segíteni, de már olyan gyomoridegem van, félek,h baja lesz a babámnak!!! 2 napja alig ettem, de nem megy le semmi a torkomon...Ha valakinek volt hasonló, kihez fordult, vagy mivel nyugtatta magát? A párom nagyon segítőkész, szeretget, átölel, de amikor dolgozik én csak sírok, és remeg a gyomrom...nem aludtam rendesen sem...

Köszönöm...

2011. ápr. 20. 08:31
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Szorítok,hogy mindannyiunknak jobb legyen...:)
2011. ápr. 23. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!