Elevit vagy valamilyen vaskészítmény inkább?
Figyelt kérdés
Konkrétan a Béres Vas Vital tablettán gondolkozok. Eddig az Elevitet szedtem, amiben 60 mg vas van. Szedem minden nap, de mostmár jönnek a zöldségek, gyümölcsök, inkább természetes formában jutnék hozzá a vitaminokhoz. Viszont a vasat mindenképpen pótolnám, mert az előző terhességemnél szülés után szörnyen gyenge voltam a súlyos vérszegénység miatt, egy hajszálon múlott, hogy nem kellett vért kapnom. Viszont a Béres Vasban csak 14 mg vas van, ami jóval kevesebb, mint amit az Elevit tartalmaz. Valakinek van ezekkel kapcsolatban tapasztalata? Dokihoz csak két hét múlva megyek, de addigra már rajta lennék a vaspótláson, szóval várom a válaszokat!2011. ápr. 20. 00:07
11/12 anonim válasza:
Szia! Mind 2 terhessegemnel fellepett a vashiany, igy terhes vitaminokon kivul meg vasat is kellett szedenem.
Szerintem is vard meg azt a par hetet, mig elmesz dokihoz, o majd felir vmit, addig probalj meg magas vastartalmu eteleket fogyasztani. Kuldok egy linket, ebben megtalalod mik azok.
Amit meg tudok ajanlani, azok a corn flakes-ek, abban is rengeteg vitamin es asvanyi anyag van, koztuk vas is.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Lehet, hogy ezért eszem újabban "csomószámra" a retket???? Nem is gondoltam volna, hogy abban is van vas.
2011. ápr. 22. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!