Tippelős? Csak aki szereti. (koromra nem kérek megjegyzést)
2011. ápr. 19. 15:47
21/25 anonim válasza:
En 33 hetes vagyok es nekem is kb ekkora a hasam es meg a magassagunk is megegyezik!Nekem sokan mondjäk hogy nagy a hasam!Ha bemegyek a regi munkahelyemre megszoktäk kerdezni a törzsvendegek mennyi van meg hätra ha mondom hogy meg 7het egyböl azt kerdezik ikrek lesznek?
Amugy hogy vagy?Hätfäjäs stb?
Es ami a korodat illeti en is mindig fiatalon szerettem volna babät csak nem talältam meg a megfelelö partnert hozzä!Gratulälok nektek!Boldog babaväräst!
22/25 anonim válasza:
Szia,gratulálok a babához!Nagyon aranyos arcod van és nekem is szimpatikus vagy így képről is.Ne foglalkozz mások véleményével,bár itt azért elég aranyos válaszok voltak az a lényeg hogy a családod és a párod melletted van.Egyébként én most várom a második kislányomat és most járunk a 22-ik hétnél.További jó izgalmas babavárást és könnyü szülést kívánok neked.Egyébként ha nem tartasz tolakodónak elárulod,hogyan fogjátok a picit keresztelni?
23/25 A kérdező kommentje:
Sokan leszolnak,hogy miért ilyen nevet választottunk,dehát ez van. Brendonnak fogják hívni:)
2011. ápr. 19. 21:40
24/25 anonim válasza:
én vagyok a pólós... :) És még mindig ot tartok. :) Az öv is hozzá volt? :)
Hát én már sajna 16 kilónál járok, pedig hánytam is... De nem segített... :)
25/25 anonim válasza:
Nagyon szép kismama vagy,csak úgy sugárzol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!