Pár napja elszórtan, különálló, apró, kidudorodó, viszkető piros pöttyök jelentek meg a hasamon, mellemen, végtagjaimon. Lehet ez a terhesség velejárója vagy valamely gyógyszer mellékhatása, rovarcsípés vagy legrosszabb esetben bárányhimlő előjele?
Figyelt kérdés
Testrészenként csak 2-3 darab elszórva! Lázam, hőemelkedésem nincs! Vastablettát, folsavat illetve Magne B6-ot szedek 2 hete. Vendégségben voltunk és a kisgyermek bárányhimlős volt, úgyhogy sajnos az esély a bárányhimlőre is megvan! (Nem tudták, hogy terhes vagyok, csak 10 perces látogatás volt, csak az anyukával fogtam kezet!) 31 HETES KISMAMA2008. febr. 11. 23:16
1/3 anonim válasza:
ha nem voltál még bárányhimlös akkor lehetsz az is,de ne ilyedezzünk,menj el azonnal egy dokihoz.Remélem minden rendben lesz.24 hetes kismama.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is szaladj el az orvoshoz,ha baranyhimlo lenne esetleg majd O ad ra vmi kencet is amitol nem fogsz "ugy" viszketni,es gondolom kapsz gyogyszert is.
Amikor En voltam baranyhimlos,nekem sem volt lazam,de jo sok pottyom ami viszketet,igaz akkor meg 8-10 eves voltam,de emlekszem nehezen viseltem iszketest.
3/3 anonim válasza:
sztem baranyhimlő.gyorsan szalaggy a dokihoz am.én is most vok bárányhimlös.szurkolok h neked ne az legyen
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!