Milyen oldalt olvastok el hetente a baba fejlődésével és egyéb dolgokkal kapcsolatban?
Milyen oldalt olvastok el hetente a baba fejlődésével és egyéb dolgokkal kapcsolatban?
Hétvégén voltunk a bababörzén és nagyon megbántam, hogy nem vettem meg egy ilyen könyvet, mert párom azt mondta ugyanezt eltudjuk olvasni a neten. De hol???
Szia!
Rengeteg ilyen oldal van a neten, csak keress rá arra, hogy "terhesség hétről hétre" és ott mindent megtalálsz.
A babasmamas.hu-n szoktam olvasni, szerintem az a legviccesebb, és van pár hírlevelem ami hetente küldi az aktuális tudnivalókat. :)
23+0 hkm
Én azt csinálom, hogy minden kedden (ugyanis ekkor van a hétforduló), ahogyan ma is, beütöm a gugliba, hogy x hetes terhesség és ki ad egy halom oldalt. Én pedig szépen végig olvasom azt amely megtetszik.
Én ezeket szeretem a legjobban:
Az utolsó kettő a legkedvesebb nekem.
De ezeken kívül még számtalan van.
nem érdemes könyvet venni, mert minden fent van a neten, a már belinkelt oldalakon kívűl nekem jár a ciklus.hu hírlevele,
itt pedig azt tudod megnézni, hogy mekkora a baba a pocakodban, nagyon szép grafikákkal, igaz angolul van, de a képek magukért beszélnek,
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm, jól esett olvasgatni.
Azt nem értem, hogy az egyik helyen 25 hetesen 31cm 800g, a másik helyen 1,5kg és 34cm, aztán van, ahol 35cm és 850g. Na most ebből melyik igaz vajon?
Köszönöm mégegyszer: A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!