Korong szerint 26hetes vagyok, ahogy én számoltam 25 és az uh szerint 2héttel kisebb a babóm, ezért elküldtek flowmetriára,nagyon megrémített a dokim,hogy lehet keringési zavara van a babámnak. Hasonló helyzetben lévő kimamák?
Engem a védőnőm piszkált végig a súlyom miatt. 77-ről indultam, és pont 100 kg voltam szülés előtt. A kórházból hazaérve egyből lement 12 kg, mert nagyon vizes voltam. Az első 1-2 hónapban még 5, meg azóta még mostanában 2,5. Most 6 hónapos lesz a fiam, 80,5 kg vagyok. Naponta 1,5-2 órákat sétálok, és rendesen eszek mellette+szoptatok. A többi is le fog menni szerintem hamar, csak idő kérdése. Ha meg nem, akkor szoptatás után vad fogyókúrába kezdek.
Ne idegesítsd magad feleslegesen. Vannak olyan szerencsések, akik csak 13 kilót szednek fel, meg olyanok mint mi. Ez van! Csak azért írtam ezt le, hogy ne aggódj a súlyodon, és egyél rendesen, mert a baba úgyis elveszi tőled ami neki kell a növekedéshez, neked viszont vitaminhiányod lesz.
Szia!
Én fél év alatt fogytam 23 kg(80-ról 57-re).170 cm vagyok. (24 éve küszködök a kilókkal)Aztán augusztusban már 63 kg voltam. Most meg 23 hetes terhesen 81 kg.Eddig kétségbe voltam esve, hogy milyen kövér vagyok, ha csak ránéztem a kajára már híztam. De a dokim és a védőnöm sem szólt semmit!!!! Sajnos adottság kérdése,hogy ki mennyit hízik azt mondták.Lehet diétázni, de ha v.ki éhes az egyen!Az egyik barátnőm 8 kg-ot hízott terhesség alatt, 2 hete szült és nincs rajta egy dkg sem.De képzeld, reggelire 5 db zsemlét eszik!!!Ő nem hízékony alkat! A baba jól van az eredményeim jók. Szerintem keress egy másik dokit.És kérlek ne foglalkozz a sok bunkóval, mert neked sem és a babádnak sem jó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!