17 hetes vagyok, de nekem nem nőtt olyan nagyot a mellem, mint a hasonló idős kismama ismerőseimnek. Éppenhogy egy kicsit nagyobbak. Később fog megnőni vagy ez alkati kérdés lehet?
Figyelt kérdés
Nekem alapvetően kicsi melleim vannak, azért feszülnek és fájdogálnak is, a mellbimbóm körül egy kis pigmentáció is van.2008. febr. 11. 20:06
1/2 anonim válasza:
Ez is ugyanúgy egyénre jellemző,mint a terhesség lefolyása és az azt kísérő tünetek.De még van időd,hogy nagyobbak legyenek:)Én most 11 hetes vagyok,kis mellekkel kezdtem,de már megvagyok elégedve a méretekkel!
2/2 anonim válasza:
Igen ez alkati kerdes szerintem,de meg nohet a teresseg vegeig,sot a szules utan,az elso hetekben meg teltebbek lesznek.Elofordul mindenkinel ,hogy feszul es nem merettol fuggoen.Van akinel elmulik a feszules es visszajon a terhesseg vegere.Ne aggodj mindenki maskepp mukodik.:)Ha attol felsz hogy nem fogsz tudni szoptatni,mert keves tejed lesz akkor azt verd ki a fejedbol,mert butasag.A pigmentacio a bimbo korul normalis,a terhesseg egyik velejaroja sztem mindenkinel,sot tobb helyen is jelentkezhetnek(nemi szerv kornyeken;szemeremcsonttol a koldok iranyaba huzodo csik,majd azon is tul megy;van akinel az arcon is jelentkeznek kisebb "foltok")
Szoval ne izgulj nem lesz gond!
37 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!