Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, akinek a...

Van itt olyan, akinek a terhessége és a szülése is gond nélkül zajlott?

Figyelt kérdés
Úgyértem se hányás, se lábdagadás, sem rosszullét...
2011. ápr. 18. 12:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A szülést ugyan még nem tudom,de a terhességemet én gond nélkülinek érzem így 39 hetesen. Az elején hánytam pár hétig,de ez nem folyamatos rosszullétet jelentett,csak reggeli menetrend szerinti hányást,utána meg éltem vígan.Nem vizesedek,bírok mozogni,hosszabb séta is megy még sőt a szülészetre is lépcsőn jutottam fel ma NST-kor,ja,és ami a legfontosabb,amire sokan panaszkodnak,aludni is nagyon jól tudok,szóval szerintem nekem nem para:)
2011. ápr. 18. 15:20
 12/14 anonim ***** válasza:
hát nekem minimálisan alig bevizesedett a lábam ,de az is lehet h csak én képzeltem be magamnak, v a súlyom miatt megvastagodott, h elbírjon (+15 jött fel) amúgy semmi bajom nem volt! imádtam az egészet!!! szülésnél nem voltak még fájásaim se :)
2011. ápr. 18. 16:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Az első terhességem utolsó hetében volt boka dagadás,de semmi más problémám nem volt. Az első fájástól számított 1 óra 57 perc elteltével már kint is volt a lánykánk. Nagyon enyhe fájások voltak, egy 10-es skálán úgy 1-2 es.

Második terhességem végén ugyan így volt boka dagadás-de nem volt annyira "vészes" mint először. A szülés cirka 3 óra volt, az is azért,mert nem akart megrepedni a magzatburok,és az orvos azt mondta,hogy még nem fogok szülni, és a fájások az utolsó fél órába percenként jöttek. A 10-es skálán (az utolsó fél óra) 5-ös.

Mind a 2x volt gátmetszés.

Boldog babavárást könnyű szülést és egészséges kisbabát!!

Üdv: 2 gyermekes,19 h.km.

2011. ápr. 18. 19:05
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2011. ápr. 19. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!