Van itt olyan, akinek a terhessége és a szülése is gond nélkül zajlott?
Szerintem ezek (ha nem túl gyakran fordulnak elő), bőven beleférnek a gond nélküli terhességbe :D
Nálam volt hányás kb. 3x, lábdagadás a végén napi szinten, émelygés az elején rendesen. De ezek miatt nem mondanám problémásnak a terhességem, csak a végén megugró vérnyomásom miatt :( De a szülés az tökéletes volt :)
Most a másodikat várom, bőven kiegyeznék újra ennyivel ;)
Nálam hányás (mind 2 babavárásnál) a 6.-tól a 13. hétig, de utána semmi bajom nem volt: sem lábdagadás, semmi.
A szülés az első fájástól számítva 3 óra 20 perc alatt lezajlott. A második szülés is remélem, ilyen lesz:)
Szerintem nem létezik, hogy valakinek a terhességei alatt semmi nyűgje ne lenne.
Ha csak a kérdést veszem alapul, akkor jelentem: én gond nélkül kihordtam és megszültem 2 gyereket.
Meg is dicsért a dokim:) Életem legszebb bókja volt:)
nekem tökéletes terhesség, csak a bordáim fájtak néha, és gyors, könnyű szülés :)
Ott a gát fájt a 4 napos kh i bentlétig és csak ott és akkor vizesedtem be, mert ülve szoptattam és lógott a lábam a magas ágyról és 40 fok volt bent:))
ennyi
most 21 hetes vagyok ismét, kíváncsian várom a következő babánakt :)
Nekem még hányingerem sem volt, abból éreztem, hogy terhes vagyok, hogy nem jött meg a mensim. Csodálatosan éreztem megem végig, tele energiával. Az utolsó pár hétben dagadt a lábam, de sosem fájt. Könnyű gyors szülésem volt, pedig 34 évesen szültem.
Csak attól félek, hogy a második babával nem biztos, hogy ilyen szerencsés leszek.
Hát majdnem.
Nem volt rosszullét, se hányás, nagyon aktív voltam végig, két nappal előtte még kirándulni voltunk stb.
Lábdagadás, hát egy kicsi volt, mondjuk ezt betudom a július végi forróságnak és annak, hogy a babán kívül plusz 10 kg-ot szedtem magamra. :)
A szülés viszont jó hosszú volt, mert nem akart nyílni a méhszájam, de aztán már gyorsan ment, mikor lehetett nyomni. Az egész cirka 23 órát tartott. :S
első terhesség: hányás minden reggel 3 hónapig, aztán semmi, se lábdagadás, se semm. A szülés: az első derékfájástól számított 4 órán belül meglett a lányom.
második terhesség (épp most): 5-6 alkalommal kevergett a gyomrom, egyszer sem hánytam, és azóta megint semmi. Se lábdagadás, se egyéb. Most kisfiú lesz.
36 hetes
Én csak 1x hányam a kávé után akkor már késett a mensim 1 hete,de máskor is volt ilyen.Aztán eltelt még 1 hét mensi nélkül és akkor tudtam meg hogy babám lesz.Nálam semmi lábdagadás nem volt,sem szédülés.Vashiányom lett mert kevés vasat fogyasztottam,de ezen kívül semmi.Fájástól számítva 2,5 órán belül megvolt a babám nagyon simán,pedig féltem nagyon a szüléstől,de nem "volt vészes"
8 hónaposan festettem a gyerekszobát és sétálltam nagyokat 9 hónaposan is.
remélem ha lesz következő babám azzal is jól viseljük majd újra a terhességet,mert nagyon sajnálom azokat akik végigszenvedik a 9 hónap nagy részét:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!