Magamnak hogy tudom megnézni hogy milyen a méhszájam?
Figyelt kérdés
sziasztok.több embertöl olvastam hogy a méhszáját nem tudja elérni?tudna nekem segiteni valaki hogy ezt hogy kell nézni?milyennek kell lenni ha babás vagyok?elöre köszönöm.,.érdekel hogy hogy tudnám megnézni magamnak.2008. febr. 11. 18:20
1/2 anonim válasza:
Úgy kell,mintha kúpot helyeznékl fel, a hüvelyben addig nyúlsz amig nem érzed, én úgy tudom terhességnél nem lehet elérni, feljebb húzódik, de én nem vagyok ennek a híve,inkább várd ki a tesztelés időpontját.Ráadásul ha nem vigyázol könnyen bevihetsz valamit, úgyhogy ha mindenáron ki akarod próbálni, akkor csak higiénikusan.De mondom, sztem hagyd ezt a dokira.Bár a Te dolgod.
2/2 anonim válasza:
ha megsérted a méhszájat, mert mondjuk megnyomod, belekapsz, akkor bevérezhet és az baj. Mert mondjuk, ha terhes vagy, akkor el is mehet. Szerintem is hagyd a dokira. !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!