Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mi a megengedett...

Szerintetek mi a megengedett tevékenység/munka abban az esetben, ha a lepény a mellső falon mélyen tapadt?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 14 hetes vagyok. Az orvos már a 12. heti uh megállapította, hogy a lepény mélyen tapadt a mellső falon, és eléri a méhszájat, de nem fedi sem részlegesen sem teljesen azt.

Az család állandóan azzal traktál, hogy nem csinálhatok semmit, csak feküdjek. Épp házat újítunk, no meg ott a háztartás. Nem tehetem meg, hogy csak pihenjek, ezért az érdekelnek, hogy szerintetek mi a megengedhető tevékenység ebben az állapotban? Természetesen a gyerekem érdekei mindenekfelett áll, de emellett szeretném végezni a mindennapi teendőket. Mosás, főzés, takarítás...stb.

Kérem, akinek hasonló problémája volt, leírná a tapasztalatait? Illetve, hogy mit csinálhatott és mit nem a terhessége alatt?

Mindemellett az is érdekelne, hogy azoknak a kismamáknak, akiknek szintén mélyen tapadó lepényük volt, hogyan alakult a terhessége az utolsó harmadban vagy a szülésnél?

Még egy utolsó kérdés: igaz-e, hogy a mélyen tapadó lepény befolyásolja az AFP eredményt?

NAGYON HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!!!!

(kérem, csak azok írjanak, akik kulturáltan képesek hozzáállni a kérdésemhez!)

2011. ápr. 17. 09:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Afp-t úgy tudom nem befolyásolja csak a terhességi heted, testsúlyod, életkorod, de ezeket mind nézik is.
2011. ápr. 17. 13:41
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A függönymosós anyukának pedig gratulálok a picihez! :)

2011. ápr. 17. 14:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha a méhlepény "eléri a méhszájat, de nem fedi sem részlegesen sem teljesen azt", az magyarul azt jelenti, hogy MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN!!!

A méhlepény csak akkor jelent gondot, ha a méhszáj közelében, vagy ne adj Isten rajta fekszik. Ez egy normális terhesség.

Nekem is elöl és mélyenfekvő a lepényem, de semmi gáz, az orvos is ezt mondja.

Legfeljebb kevésbé érezhető a baba mozgása eleinte... Ennyi...

Persze, pihenj, amikor csak fáradt vagy.

Mindent csinálj, amit eddig, csak pianoban, azaz emelhetsz, de csak kevesebbet, és a fő instrukció, hogy ami nem esik jól, azt azonnal hagyd abba!

A lepény helyzete és az AFP között semmiféle összefüggés nincs!

Ne aggódj, az már fél siker!!! ;)

2011. ápr. 18. 14:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Annyira határozottan válaszoltál a kérdésemre, hogy tényleg elhiszem, amit írtál! A többieknek is elhittem (félreértés ne essék), csak TE valahogy karakánul fogalmaztál...:) KÖSZÖNÖM!!!
2011. ápr. 18. 16:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Édesem, karakán csaj vagyok, és értek is ahhoz, amit írtam, másként nem mertem volna hozzászólni!!! Puszi! :D
2011. ápr. 25. 20:04
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Puszi és minden jót Neked!
2011. ápr. 26. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!