Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap mondta a dokim, hogy...

Tegnap mondta a dokim, hogy medence fekvésű a baba. Ezzel konkrétam mit kell érteni?

Figyelt kérdés
24+4-HETES POCIS
2009. márc. 3. 09:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy a méhszájban nem a fej, hanem a magzat medencéje vagy a lábak találhatók. Ennyi idősen ez nem jelent semmit, még megfordulhat.
2009. márc. 3. 09:18
 2/8 A kérdező kommentje:
aKKOR AZÉRT NEM LÁTNI A NEMÉT,MÉG MINDIG?
2009. márc. 3. 09:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szia. én 25hetes pocakos vagyok és nekem is azt mondták,hogy medence fekvésű,ma megyek a dokimhoz és rákérdezek,hogy most pontosan ez mit is jelent,mert itt nem sokat tudok meg csak azt,hogy befordulhat.
2009. márc. 3. 09:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A babák a terh. végén is megfordulhatnak akár fejvégűből medencevégűbe is.Ha a szülés körüli időben vagy megindulásakor is medence végű nagy az esély a császárra,főleg első szülésnél.
2009. márc. 3. 10:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez azt jelenti,hogy a feje van fent és a popsija van lefelé,vagyis szépen ücsörög a pocidban.:-)

A fejvégű fekvés az,amikor fejjel lefelé van és a lába van fent.

2009. márc. 3. 10:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 28. hétig volt medencevégű fekvésű. Aztán megfordult.

Amikor megállapította a doki, hogy medencevégű fekvéses, nekünk azon az uh-on mondta meg a nemét is először.

Még van bőven helye, bármikor megfordulhat.

2009. márc. 3. 11:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Pontosan azt, amit már többen írtak: a popsija lefelé van, a feje felfelé. 36. hétig bármikor befordulhat irányba, hogy fejjel előre szülessen meg.

Én egyébként nem így születtem, hanem a lábaim jöttek ki előre, tehát nem fordultam be. Ma ilyen esetben már császároznak.

2009. márc. 3. 14:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

nem ezért nem látni a nemét, annak valami más oka van pl. szégyenlős a baba:))Nekem sajnos végig med. végű fekvésben volt és a méretei mitt császáros lett.

2009. márc. 3. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!