Mennyivel látni jobban a babát a 4D-én, mint a 2D-én? Jobban kivehetö mindene?
Szia/sztok
én pár napja voltam 4D-n (vagy 3D? na mindegy úgyanaról beszélünk!), aranyosan lehetett látni a pofiját, de nekem csak néha, mert a kis aranyos, belefurta a pofiját a méhlepénybe, és így kevesebb magzatvíz volt előtte mint a teste bármely tájékánnál, és a víz elengedhetetlen "kelléke" a jó felvétel készítésének!
Szóval azért az hogy jó felvétel készülhesen a pocaklakódról, az szerencse is! Van akinek végig csak a háta látszik!
Egyél előtte csokit, az egy kicsit élénkíti és talán mocorogni fog, és akkor esetleg többet mutat!
Én 27hetesen mentem uh-ra, de a nemiszervét, csak a 2D-n látta az orvosom, én nem! :)) De nekem az is elég, hogy Ő látta! :)) Kislányunk lesz! :))
Boldog babavárást kívánok! 28 hetes kismama
A képre kattintva nagyobb lesz és látható a szöveg.95 kg-al kezdtem a terhességet,volt úszógumi a baba fölött,de a 2D-n is jól látszott.Az elő 8 hetes 2D,a második 16 hetes 4D.Sztem így látszik igazán a 2 kép közötti minőségbeli különbség.Megérte az árát a 4D.A párom azt mondta a 4D Uh után,hogy majdnem elsírta magát csak szégyelte volna a doki előtt:)
Szia!
Én 25 hetesen voltam. Nekem fantasztikus élmény volt:)Ráadásul ébren volt a babó és szépen meg is mutatta magát. Kislányunk lesz:)Végig mocorgott, mosolygott is egyszer, ásított. Nagyon szépen lehetett látni. szerencsénk volt, hogy nem bújt el.Képet is nyomtattak ki róla:) Egyébként nekem az orvosom javasolta,(azt mondta, hogy jobb mint az Ő 2D-s gépe) nem bántam meg, hogy elmentünk:)
Remélem Te sem fogsz csalódni.
Boldog babavárást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!