Most jöttem az uh-ról! Nem mutatta meg magát még mindig a pici! Szomorkás vagyok! Pénteken 4D-én mennyi esélyem lesz rá, hogy végre lássam?
Figyelt kérdés
25-heteske2009. márc. 2. 20:13
1/8 anonim válasza:
Ott tuti, hogy látni fogjátok, általában a dokik meg is mutatják.
Üdv.:
36 heteske
2/8 anonim válasza:
50%
Nekünk 4D-n csak az arca felét és a popsit mutatta meg rá egy hétre nagyon jó kedve lehetett sima uh-n mert jól szétrakta a lábait :)
3/8 anonim válasza:
Ha jól számolom 6 ho-s vagy?!Hogy-hogy nem volt láthato az ultrahangon?Nem olyan pici ő már hogy elbujjon.Nem kérdeztél rá?Már mocorognia is kellenne!Ha a 4d-n se mutat magából semmit,kérdezz rá miért van ez.Kissé furcsa,de meg ne ijedj amit irtam.Bizok benne hogy minden rendben van vele.
4/8 A kérdező kommentje:
Mindig háttal fordul nekünk!amugy minden rendben van vele!Mozog is rendesen.Ennyire szégyenlös?
2009. márc. 2. 20:21
5/8 anonim válasza:
Biztos, nem tudatosan szégyellős, de tényleg vannak ilyen "jól" helyezkedő babák. Én ugyan nem voltam 4D ultrahangon, de a fiam a 30 hétig rejtegette a lényeget.
6/8 anonim válasza:
Szia.
Mi pénteken voltunk 4D-n 16 hetesen,és nekünk szerencsére megtudták mondani a nemét. Kislány :)
7/8 anonim válasza:
26 hetesen voltam 4d-s uh-on. Ott tudtuk meg a nemét. Azóta egy sima uh-on is megerősítette az orvos.
Szerintem meg fogod tudni pénteken!
8/8 anonim válasza:
Én mindenféle UH-on voltam többször is (unokatesó nőgyógyász), többen is csinálták az UH-ot, nem ezen múlt, hogy szüléskor derült ki ki volt a huncut a pocakomban, aki végig bújócskázott (csücsült a bízonyítékon és még a sarkát is odahúzta mindig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!