Hogyan "indíthatnám" be a szülést? 5 napos túlhordásban vagyok, a 8. napon, pénteken megcsászároznak ha nem indul be magától.
Állítólag a málnalevél hatásos lenne, de ezt a kúrát már hamarabb el kellett volna kezdeni!
Máshogyan nem érdemes kísérletezned!
Nagyon sok praktika van, nálam egyik se működött... ha teljesen zárt a méhszáj, akkor nem hat a szex, bábakoktél stb...
Ellenben próbálj meg alkudozni, HA minden eredménye stimmel a babának.
Nekem indított de hüvelyi szülés lett a vége. Előtte méhszáj érlelőt kaptam, amitől egy kicsit fe
az indított szüléses vagyok.
A méhszájérlelőtől felpuhult a méhszáj és picurit kinyílt. Előző este rakták fel és fájásaim is voltak tőle.
Amúgy a frontoktól alakulhatsz is közben, ez igaz, de amíg full zárva vagy addig a praktikák nagy része nem fog működni, mert azok csak az utolsó löketet tudják megadni.
De miért nem inditják meg,miért vágnak rögtön??
Szexet,és mellbimbó izgatást javaslok,az utóbbit viszont nem elég 10 percig és annyi,hanem sokáig kell,és soxor!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!