Hogyan "indíthatnám" be a szülést? 5 napos túlhordásban vagyok, a 8. napon, pénteken megcsászároznak ha nem indul be magától.
engem annó, a második gyerekkel, lecsesztek, hogy miért vártam egy hetet a kiírt időpont után. Szóval tényleg kórházfüggő, hogy indítanak-e, vagy nem.
Kedves kérdező: próbáltál lépcsőzni, vagy a meleg vizet?
Nekem semmi nem indította be a szülést. Szó szerint semmi, mert még az oxitocin infúzió után sem volt semmi fájásom, a fájástevékenység a 20-as vonal alatt volt nst-n.
Mivel ekkor már 2 hét túlhordásban voltam és faros volt a baba, nem ellenkeztem a császár miatt.
Nem indítanak semmi módon, se oxitocin, se méhszáj érlelő, se repesztés, semmi, mivel volt már egy császárom. Ott magától indult 1 hét túlhordással, de császár lett a vége. Ezért most vagy magától vagy császár.
Akartam továbbtologatni, de ha nem most péntek akkor csak jövő csütörtökön lenne legközelebb hely sajnos programozott császárra, az meg már 14 nap túlhordás, azt a biztonság kedvéért nem engedik.
Külföldön vagyok, nem ugyanolyan frontok jönnek-mennek, mint otthon, de remélem a mostani nagyon hülye szeles idő is segít.
Csináltak valami vizsgálatot ahol a doki megpróbálta megpiszkálni a méhszájat, ott mondta a 2-3 centit, de azt is mondta, hogy legalább eléri már a baba fejét, 1 hete még nem érték el.
Tegnap este még voltam terhestornán.
Apánál már benyújtottam az igényeimet :-)
Köszi a válaszokat. Nem túl bíztató amit írtok az alapján, hogy még teljesen zárt vagyok, de legalább tudom mire számítsak.
14:42-es vagyok.
nem csesztetni akartalak. Bocsánat, ha így értetted. Remélem holnapra meg lesz a ma esti akció hatása a pároddal. Még egyszer bocsánat, ha megsértettelek. Sok sikert, és kitartást.
A dátum kb stimmel, néhány nap ide vagy oda attól függően, hogy hány napig tartott a beágyazódás. Már a saját számításom alapján is túlhordásban vagyunk.
De én is úgy vagyok vele, hogy boldog még bent a babám, jó lenne hagyni még. Viszont pénteken ha törik, ha szakad, műtenek. Ezért ha előtte beindulna, nem kéne a császár.A dokik már 38 hetesen is megcsászároztak volna, csak nem engedtem.
A fiamnál is meg akarták csinálni ezt a méhnyaktágítást/puhítást, de pont azért nem engedtem, mert úgy gondoltam, jön majd ha akar. Neki is fontos idő amit még odabent tölt és én is imádom a pocakot :-)
De a császárt nagyon szeretném most elkerülni.
14:42-es nem vettem rossz néven :-)
Mindenkinek a válasza jó válasz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!