Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Munkakedv, koncentráció az...

Munkakedv, koncentráció az első hetekben?

Figyelt kérdés

6+2 hetesen nem tudok a munkámra figyelni.. álmos vagyok, nem tudok koncentrálni.

elmúlik? van hasonló tapasztalatotok?

2011. ápr. 13. 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Az első harmad vége felé el fog múlni.
2011. ápr. 13. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Ennél már csak rosszabb lesz. Nekem 16 hetes kor körül múltak el az ilyen tünetek. Volt h már du-án 5kor aludtam egészen reggelig.
2011. ápr. 13. 14:23
 3/7 anonim ***** válasza:
ált. a 2. harmadban könnyebb lesz, majd a 3.ban megint nehezebb.
2011. ápr. 13. 14:27
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. tegnap hét órakor már aludtam, ma mégis álmos vagyok. lelkiismeretefurdalásom van, mások munkája-megélhetése is függ az enyémtől.
2011. ápr. 13. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocsanat, hogy ezt írom, de tényleg agyban dől el, hogy mennyire vagy rosszul. Az első terhességemnél hihetetlen faradt voltam, a 9 honapot végig hanytam, és alig vartam, hogy az agyba bezuhanjak. Nem bírtam koncentralni, pedig muszaj volt. A 33. hétig dolgoztam, és minden bajom volt mar. A masodik babaval szintén végig hanytam a 9 honapot, majd elaludtam, de nem lehetett, mert ott volt a pici, és őt gondozni kellett. Éjszakazni mellette, és azt vettem észre, hogy mar fel sem tűnik, hogy nem alszom, hanyni mar rutinbol mentem, és pillanatok alatt végeztem, mert arra sem volt időm. Aztan visszamentem dolgozni, és jött a harmadik baba. Szintén hanyas, faradtsag, dekoncentraltsag, de annyi felé kellett kötelezően figyelnem, hogy csak éjjel vettem észre, hogy terhes vagyok. Szintén rutinbol hanytam 1-2 perc alatt, 5 percekre lecsuktam a szemem, és sokkal könnyebben vészeltem at, mint az első terhességem. A 36. hétig dolgoztam, és észre sem vettem, hogy elszaladt az idő. Két gyerek, munka és haztartas mellett nem volt fizikailag időm arra, hogy a terhességemmel foglalkozzam. Probald meg egy kicsit kikapcsolni az agyad. Pihenj, amennyit csak tudsz! (Ezt irigylem az első gyerekesekben ;)) És valo igaz, hogy ez a mérhetetlen faradtsag érzés a 14-16. héttől jobb lesz. Boldog babavarast!
2011. ápr. 13. 14:50
 6/7 A kérdező kommentje:
gratulálok a három gyerekhez! szerintem meg a ti családotok irigylésreméltó ;)
2011. ápr. 13. 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Én azzal biztatnálak, hogy valóban "csak" az első 3 hónap nehéz általában, aztán sokkal energikusabb leszel.

Legalábbis saját tapasztalatom ez, de valóban, még a szülés napja előtt is úgy futottam, mint a nyúl, semmi bajom nem volt, pedig 7 nappal túlhordtam.

Az első három hónapban viszont állva el tudtam volna aludni, állandóan kimerült voltam, nehéz volt így dolgozni, koncentrálni. (nyelvet tanítottam)

2011. ápr. 13. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!