Mikor rakjátok össze a babaágyat, hány hetesen?
38.héten raktuk össze,mert tervezett császárom volt.
Mielőtt bementem a kórházba,akkor készítettük el az ágyát.
Nekünk külön szobája van a picinek.
Nekünk a 30-ik hét után érkezett a bútor, addigra kifestettünk, és úgy szereltettük össze a szállítókkal, így kb akkor.
Ha nincs külön szobája, tök felesleges a ti szobátokban helyet foglalni.
Ha van akkor össze szerelheted, de pl matracot ne bontsd ki, mert tiszta por lesz. a bútor is.
mitöl félsz? de még 15 hetet kell nézegetned, ez rengeteg idö.
Én 31 hetes leszek, amikor megérkezik a kiságy és az összes bútor! Már alig várom! Én mindent összerakok/rakatok!:)
Ha ma jönne meg a bababútor (27 hetes vagyok), akkor még ma este összeraknám!!!! :)
Szerintem amikor akarod, akkor rakd össze, most így is-úgy is a babánkat várjuk és arra készülünk izgatottan, telve vágyakozással, türelmetlen várakozással, nem kell a babonával foglalkozni. (Jó, ha ezt 6 hetesen kérdezted volna, akkor azért azt mondtam volna, még ráérsz, nyugi:) De így?
Max, ha kibírsz még egy kis időt, akkor addig sem porosodik a cucc, de egyébként dönts szíved szerint!:)
szerintem tökmindegy, ki mikor szerelte össze? ha te szeretnéd, hajrá!
én múlt héten kaptam meg a kiságyat, fel sem merült bennem a kérdés, hogy még iksz hétig álljon a darabokban a fal mellé támasztva - attól olyan kupleráj hangulat van a szobában. Egyértelmű volt, hogy összeszereljük. Most még nézhetem legalább 10-15 hétig, na és aztán? Kicsit furcsa, mert ez az első kézzelfogható jele a lakásban annak, hogy nemsokára jön egy baba, de legalább szoktatom magam a gondolathoz :)
Mi olyan 32-33 hetesen vettük meg, de a család nem engedte, hogy haza se hozzuk, anyosoméknál volt. Mikor megszültem, akkor hozta haza és rakta össze a férjem.
babona is, meg helyhiány is volt az oka, mivel igy is összesen 1 szobánk van.
Ha külön szobát csinálhattunk volna, akkor biztosan nem hagyom magam és én rendezem be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!