26 hetesen mekkorának kellene lennie a hasnak? Kérlek rakjatok fel képet ha tudtok. Nagyon aggódom!
Mindenkinek máshogy nő a pocija...
Itt ezen a honlapon megvannak a baba méretei...! Nézd meg a leleteid és hasonlisd össze! De ha egy kicsit kisebb az sem baj!!!
21 heteske
Nem a pocak mérete a lényeg hanem a benne lévő magzat méretei.
Nekem hatalmas hasam volt.Azt hitték ikreket várok.Ehhez képest 3020 g.volt a babám és csak 6 kilót híztam a terhességem alatt, pedig reggeltől estig ettem.Néha még éjjel is.
Egy ismerősöm, olyan vékonyka fajta, a pcija is elég picurka volt mégis 4200 g. babát szült.
Szóval inkább a babád méreteit nézegesd!És ne stresszelj ezen!A te babád is épp és egészséges lesz!
de aranyosak vagytok!:-) köszönöm a bíztató szavakat. Olyan sok rosszat olvasgattam mostanában, hogy nem volt szívhang és leállt a fejlödésben, hogy szerintem ez még annak a hatása lehet.
Boldog babavárást kívánok!:-)
Na,hogy valaki számokat is írjon neked most megmértem a saját pocimat köldök magasságban:107 cm a körfogata.
Én 24 hetes vagyok,kisfiút várok.
Magzati méreteket nem tudok neked írni,mivel utoljára 21 hetes 4D volt ahol mérték.Azóta meg gondolom sokat nőtt.
29. hetben vok, es 104cm a hasam... Az a baj, hogy en is stresszelek, mert mindenhonnan azt hallom, hogy alig latszik, vagy huu, tenyleg ennyi hetes terhes vok-e... Volt aki azt mondta, lehet azert ilyen "kicsi" a poci, mert hatul van a baba. Abban viszont elonyunk van, hogy nem nyulik annyira a bor.:)
(viszonyitasi alaphoz: 175 cm magas vok, jelenleg 77 kg)
Szia a 24 hetes kismami vagyok!
Én szültem három gyermeket,a mostani "104 cm-es" pocakban a negyedik babámat várom,és soha sehol nem lettem sem striás,se löttyedt a melleim sem lógnak pedíg szoptattam mindegyik gyerkőcöt.Szerencsés alkatot örököltem,mert nálunk a családban minden anyuka lányos formájú maradt.
Az első babámat 115 cm-es pocival szültem,a másodikat 121 cm pocival,a harmadikat 120 cm-es pocival.
Most ugye még csak 24 hetes vagyok de már ilyen nagy a pocim,nem tudom meddíg nő még:)
A csíkoktól nem félek,a hasam visszaállásától sem,mert eddíg is megúsztam a problémákat.
Egyébként hiába nem vagyok csíkos,azért kenegetem magam babaolajjal a fürdővízbe is teszek.Nem száraz a bőröm és nincsenek fránya csíkok sem:)
A melleimen nekem is nagyon kijöttek az erek,de nem lilák hanem kékek és nincsenek elpattanva csak nagyon látszanak.
A bimbóudvarom olyan,mint egy néger nőé:D
107 cm-es(javítottam)
utolsó válaszoló:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!