A terhesvitamint meddig kell szedni? Végig a 9 hónapban?
Figyelt kérdés
Esetleg szedett valakki Multi Start-Baby Vit tablettát?2008. febr. 11. 08:00
1/3 anonim válasza:
A terhes vitamint nem is kell szedni,csak sok doki ajánlja.Én nem is szedtem ilyesmit,csak vasat.Van,aki a szoptatást is javasolja,meg a teherbeesés előtt is.Beszélj az orvosoddal,hogy ő mit tanácsol.
2/3 anonim válasza:
szia.
Én Gravidát szedtem teherbeesés előtt és a terhesség első 3 hónapjában.Nem kell szedni csak azért ajánlott h a vitaminháztartásod jó legyen így a baba nem szenved hiányt semmiben ergo kisebb esélye van arra hogy valami rendelleneség alakuljon ki.Szerintem szedjél,nem árt meg:)
3/3 anonim válasza:
Én Elevitet szedek, és úgy tervezem hogy szoptatás alatt is szedni fogom, de dokival beszéld meg,ha tudsz úgy táplálkozni, akkor lehet nem is lesz később szükség rá.De ártani nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!