Értem, hogy boldog vagy stb. De te tudod a választ ezekre a kérdésekre!! Miért jó ezt naponta kérdezgetni????
Egyébként gratulálok, csak már kicsit uncsik ezek a kérdések. (Jó nektek, hogy ez a legnagyobb problémátok.) Javasolnám az oldal üzemeltetőinek, hogy az ilyen kérdéseknek csináljanak külön kategóriát.
1 ember találta el.
26 hét és kisfiú. :-)
Az utolsónak köszönöm a gratulációt, és azért tettem fel a kérdést, mert én is szeretem nézegetni más kismamik pociját, és tippelgetni. Úgy látom, rajtam kívül is sokan szeretnek tippelgetni, de akit nem érdekel ez a kérdés, annak nem muszáj reagálnia. De köszönöm, tényleg jó ötlet lenne egy külön témakör ennek. :-)
* ma 18:48
A kérdéseket egy pillanat alatt át lehet olvasni, és ha valakinek valamelyik nem tetszik, nem kell rá válaszolni. Ennyire egyszerű a dolog. Annyi olyan kérdés van itt az oldalon amitől legszívesebben az összes hajamat kitépném mert akkora baromság... Nem értem ezek a kérdések amik normálisan le vannak írva, miért zavarnak egyeseket.
Én 30 hetes fiút tippeltem volna.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!