Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A cigi károsabb, vagy a...

A cigi károsabb, vagy a megvonási tünet?

Figyelt kérdés

Amennyiben van ennek a témának szakértője, és nem véleményezője, azt kérem szépen, hogy válaszoljon.

Köszönöm!

2011. ápr. 12. 16:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hát ha heti, két heti rendszerességgel elszívtad azt az egy szál cigit, azzal is végigcigizted a terhességedet csak nem olyan nagy rendszerességgel mint mások!:) De ne aggódj, szerintem nem lesz baja a babádnak! Ez nem olyan sok ... Remélem hamar megszülöd majd a babát és nagyon szép és egészséges lesz! :) Sok boldogságot! :)
2011. ápr. 12. 23:20
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem heti-kétheti egy cigivel nem okoztál maradandó károsodást a babádnak, de közben akkor is "fuldoklott":(. És a ritka cigikkel az a baj, hogy szívni fogod szoptatáskor is, ami ugyanolyan gáz, és ahogy lehet, vissza fogsz sokni teljesen, ergo a gyereked cigifüstben nő fel, de legalábbis a cigiszagú anyukáját fogja ölelgetni:(. Azért ezt hosszútávon gondold át....!
2011. ápr. 13. 10:03
 23/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen orvosra hivatkozva nyugtatgatják magukat a magyarázkodók, felelősség hárítók, és mentség keresők....merthogy ezeknek az orvosoknak nevük nincs. Én sok orvost ismerek a környezetemben, hát egy sem mondana ilyet!

Én is dohányoztam mielőtt teherbe estem, de amint megtudtam, letettem!! Igen, nehéz volt pár napig kifejezetten nehéz volt, és igen, volt hogy idegesebb lettem és attól mégjobban ideges, hogy nem tudtam ezt egy szál cigivel enyhíteni!

DE: ez fokozatosan múlt, két hét múlva már azon vettem észre magam, hogy csak akkor gondolok a cigire,a mikor rákérdeztek, hogy "és már akkor te nem is dohányzol?? Gratulálok! Ügyes vagy! Ez igen!"

Legutóbb egy összejövetelen beszéltem egy orvos ismerőssel, aki szintén büszkén nyugtázta, hogy leszoktam! És mit mondott a páromnak? (merthogy ő még dohányzik!) Azt, hogy "ne a bagót szeresd, hanem szeresd a feleségedet, meg a gyerekedet és dobd el a cigit!!"

Úgyhogy én nem hiszem, hogy az orvosok még magyarázatot is gyártanának arra, hogy miért cigizzenek a kismamák. Idegesség??? Ugyan! Elmúlik!! Elég érdekes, hogy a gyermekéért, akit a testében hord, azért nem aggódik a dohányzó kismama!!!

Aki ilyen fokon önző, hogy még a saját gyereke kárára is csak a saját maga igényeit helyezi előre, az.........nézzen bátran tükörbe és.......

2011. ápr. 13. 10:24
 24/24 anonim ***** válasza:

Ja és még csak el sem híztam. A terhesség eddigi 7 hónapja alatt pontosan 7 kilót híztam.

10:24 voltam

2011. ápr. 13. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!