Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik a tapasztalatok a 4d...

Mik a tapasztalatok a 4d Genesisről? Kedvesek? Alaposak? Minden érdekel.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobbak!az előző babánál is ott voltunk,most is oda fogunk menni.1 órát foglalkoznak veled kb.mindent megnéznek alaposan.nekünk nagyon nem akarta mutatni,h fiú,v lány-e,etettek,itattak,addig nézték,amig végre megmutatta mi is van a lába között:-))Csak jó emlékeim vannak!28 hetesen voltam
2011. ápr. 10. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is csak jó tapasztalataim voltak velük. Első babánkkal kétszer voltunk nálunk, és most készülünk a másodikkal menni. Mindkétszer 1 órás felvételt kaptunk, és persze alaposan átnézték a baba minden porcikáját, valamint még nekem is utána néztek ultrahanggal, hogy miért görcsölhetek. Szóval tényleg nagyon kedvesek, és alaposak. Csak ajánlani tudom őket. :)
2011. ápr. 10. 20:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is csak jók a tapasztalataim. Voltunk már máshol is, de ez volt a legjobb, közel 1 óra videózás, még a hajszálait is megnézhettük a lányomnak. Csodás fotókat csináltak, nagyon kedvesek és hozzáértőek voltak!
2011. ápr. 10. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon kedvesek s az egyik legjobb!Én is ott voltam!!
2011. ápr. 11. 12:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Mindkét Fiammal ott voltunk. Babánként kb. 4x mentünk :)

Nagyon-nagyon kedvesek, barátságosak! Nem csak a babát, hanem az anyuka szerveit (vese, petefészek) is átnézik. Ha a kicsi alszik akkor kis csokival, üdítővel kínálnak, elküldenek sétálni, vagy egy másik időpontban "grátisz" megnéznek.

Nagy szakmai tudás, alaposság, kedvesség, nagy tisztaság, sok-sok figyelem!

Maximálisak!

2011. ápr. 11. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 26-án megyek hozzájuk!Csak jót hallottam róluk!Majd megírom mi a tapasztalatom velük kapcsolatban,de én nagyon bízom bennük!
2011. ápr. 13. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:
2 gyerekem van, összesen 5-ször voltunk náluk! Nagyon szuper hely!!!
2011. ápr. 13. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!